Site icon OSB Lap, rétegelt lemez, farostlemez Waller Furnér Kft

Építkezésbe vágott? Ne az alapanyagon spóroljon, mert pórul járhat!

építkezés

Jól tudjuk, hogy nem olcsó mulatság az építkezés, azonban ezzel sokan csak akkor szembesülnek, amikor a házépítési munkálatokba már belecsaptak, és már csak előre van, nincs visszaút. 

Ekkor jön a töprengés, vajon hol, min, mikor lehetne spórolni? 

A legegyszerűbb, ha a felhasznált építőelemek, nyersanyagok, például a faanyag minőségéből és ezáltal árából farag le. 

Ne! Itt álljon le! Semmiképp ne az alapanyagon spóroljon. 

A piaci ár alatt megvásárolt épületfa az esetek jelentős részében jóval nagyobb gondot és anyagi terhet ró majd Önre. 

Az olcsó faanyag rendszerint minőségében nem hozza azt a szintet, amit egy építkezéshez használt fának képviselnie kell. Az olcsóbb anyagoknál előfordulhatnak repedések, görbülések, tekeredések ezért nehéz őket megmunkálni, problémás dolgozni velük. A faanyag barna korhadása és a bogárrágások szintén csökkentik az árát, ezeknek a felhasználását nem javasoljuk, mert a szerkezet élettartamát jelentősen csökkentik. 

A helyreállítási munkálatok számottevően több pénzt emésztenek fel, mintha a kezdetekben a kicsivel költségesebb opció mellett tette volna le a voksát. Ezért javasolt az ár helyett a minőségre helyezni a hangsúlyt, amikor az alapanyagok vásárlására kerül a sor. 

Gondoljunk csak bele, ha a tetőszerkezet gerendái, lécei néhány éven belül felmondják a szolgálatot, a teljes tetőt le kell bontani. Mindez rengeteg idővel, energia- és persze pénzveszteséggel jár, hiszen hatalmas munkáról van szó. 

Ha már egyszer belevágott az építkezésbe, törekedjen arra, hogy nívós, hosszú évtizedekig hibátlan létesítményt hozzon létre. 

Kerülje el a javításokból eredő plusz költségeket a Waller Furnér Kft.-vel! Mi kizárólag megbízható, időtálló, épületfát kínálunk megrendelőink számára. 

A 100%-os minőséget vagyunk képesek biztosítani, impregnált, tehát bemártásos vegyi technológiával konzervált nyersanyagainkkal. 

Fatelepünkön automata, hidraulikus működtetésű 14,5 méteres merítőkád áll rendelkezésre a fűrészáru impregnálásához. A tetőszerkezethez szükséges gerendáktól kezdve egészen a kerti kispad utolsó eleméig mindent be lehet mártani a brómot tartalmazó vegyi anyagba. Ezzel a kezeléssel akár a többszörösére is növelhető a faanyag élettartama. 

A Waller Furnér Kft. fatelepén többféle épületfát kínálunk Önnek, így tőlünk az építkezés összes munkafázisához be tudja szerezni az alapanyagokat. Legyen szó deszkáról, pallóról, gerendáról vagy lécről, keressen bennünket bátran!

 

Exit mobile version