Site icon OSB Lap, rétegelt lemez, farostlemez Waller Furnér Kft

Miért érdemes gyalulva kérnie a faanyagot?

Gyalulás során a faanyag minden oldalát – négyfejes gyalugéppel – megmunkáljuk, hogy egy simább, esztétikusabb felületet kapjunk. Cikkünkből megtudhatja, hogy mik a gyalult faanyag legnagyobb előnyei!

Gyönyörű felületek

Gyalult faanyag felhasználásával sokkal szebb végeredményt érhetünk el, a fa felülete simább, fényesebb és egyenletesebb lesz, előtűnik a fa karaktere. Tökéletes választás kerti bútorok, teraszok, lépcsők elkészítéséhez.

Kényelmes használat

A gyalulás következtében az alapanyag sima és szálkamentes lesz, így a gyalult fából készített kerti bútorok használata sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, nem kell amiatt aggódni, hogy a szálka felsérti a bőrét, vagy tönkreteszi a ruháját. Ráadásul a faanyaggal való munka közben is egyszerűbb vele dolgozni, könnyebben felületkezelhető, pácolható és lényegesen kevesebb bevonóanyagot igényel, mint egy fűrészelt felület.

Hosszú élettartam

Nem minden a küllem és a kényelem. A gyalult faanyagnak van egy ezeknél méginkább praktikus tulajdonsága, ez pedig nem más, mint az ellenállóképessége. Az ilyen módon kezelt faanyag ugyanis sokkal ellenállóbb a gombákkal, a környezeti hatásokkal és a különböző kártevőkkel szemben. Ezáltal a gyalult faanyagból készített termékek strapabíróbbak, és hosszabb élettartammal rendelkezhetnek.

A Waller Furnér Kft. hihetetlen árakkal várja akár a lakossági megrendelőket is! Tőlünk már előre méretre vágott és gyalult faanyagot is vásárolhat, mennyiségi korlátozás nélkül! Keressen minket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek az Önnek leginkább megfelelő faanyag kiválasztásában is!

Exit mobile version