+36306874727 info@wallerfurner.hu

Faipari csomagolástechnikai termékek az Ön igényeire szabva

FŐBB TERMÉKEINK

Csomagolóipari termékek

Csomagolóipari termékeink stabil termékvédelmet biztosítanak, legyen szó légi, közúti, vagy tengeri szállításról. Tovább

TOVÁBBI TERMÉKEINK

9

Fűrészáruk

Fenyő és lombos fűrészárut kínálunk, kiváló minőségben, ipari felhasználásra. Egyedi igényeivel keressen minket bizalommal!
Tovább

9

Lap-lemez termékek

A rétegeltlemezek, OSB, és farostlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű velük dolgozni, valamint rendkívül strapabíróak és rugalmasak. Tovább

9

Épületfa

Elsősorban fenyő fűrészáruból – lucfenyő, erdei fenyő, vörösfenyő – készített, egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Tovább

9

Gyalult termékek

Széles kínálatunkban különböző kivitelezésű faburkolatokat - hajópadlót, lambériát, és teraszburkolatot - talál. Tovább

9

Rétegelt-ragasztott termékek

Rétegelt-ragasztott termékeink számos variációra adnak lehetőséget, mind anyagában, mind kialakításában. Tovább

Kérdése van?

Írjon nekünk!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

1 + 15 =

Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy komplex, teljes körű megoldásokat nyújthassunk megbízóink részére, első kézből. Egyedi gyártási lehetőségeink, és széleskörű szolgáltatási körünk lehetővé teszi, hogy partnereink egy helyről, egy kényelmes és produktív együttműködés keretein belül szerezzék be a szükséges faipari termékeket.

Cégünk fő profilja az egyedi, egyutas raklap, mely számos előnyével kényelmet nyújt a felhasználónak. Raklap hőkezeléssel is foglalkozunk – házon belül, saját hőkezelő kamrával – kedvezve a tengerentúli csomagok szállítóinak. Ezen kívül egyéb csomagoósipari eszközök gyártásával – faláda, kaloda – is kereshet minket bizalommal. Ha munkájához alátét fa, OSB lap, rétegelt lemez, farostlemez szükséges, állunk rendelkezésére. A minőségi termék alapja a minőségi alapanyag, amelyet állami erdőgazdaságoktól, és magán erdőbirtokosságoktól szerzünk be.

Termékeink stabil védelmet, és kiváló teherbírást biztosítanak, legyen szó bármilyen - légi, közúti, vagy tengeri - ipari szállítmányozásról. Ráadásul széleskörű, egyedi gyártási lehetőségeinknek köszönhetően minden esetben megtaláljuk a körülményeknek legmegfelelőbb megoldást, ami nemcsak biztonságos, de extra könnyű raklapjainkkal és faládáinkkal még a szállítási költségek is minimalizálhatóak!

Nem tudja hogyan lenne a legideálisabb? Segítünk!

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testreszabott eszközöket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni. Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.