A Waller küldetése

Munkánk során alapelvünk a határidők betartása, pontos szállítás, a precíz, minőségi munkavégzés, hogy a kész termék tükrözhesse a cégfilozófiánkat. Mindemellett arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy az ügyfeleinkkel való kommunikáció zökkenőmentes, és kellemes legyen. Szeretjük a szakmai kihívásokat, a problémamegoldás folyamatát. Küldetésünk, hogy megbízóink számára teljes körű, komplex megoldásokat nyújtsunk. Szolgáltatásainkat, és kínált termékeinket is eszerint alakítottuk ki.

Kik vagyunk?

A Waller Furnér Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú cég. Történetünk az első fűrészgépünk megvásárlásával kezdődött. A faanyag iránti szenvedélyünk azóta is töretlen. Lehet az alapanyag kemény-, vagy puhafa, csomós vagy csomómentes mindegyikben látjuk a karaktert és megpróbáljuk azt előnyösen kihasználni. Ez a csodálatos, megújuló erőforrás oxigént biztosít nekünk, árnyat ad a hőségben, megvéd a zajtól és portól bennünket és a bölcsőtől a sírig elkísér.

Hiszünk benne, hogy a fák és az erdők hamarosan elnyerik az őket megillető tiszteletet és megbecsülést. Az alapanyag beszerzésénél ügyelünk arra, hogy az eladó hosszútávú erdőgazdálkodási stratégiával rendelkezzen és biztosítsa a kitermelt faanyag utánpótlását.

Mit nyújtunk partnereinknek?

A Waller egyik fő tevékenysége, amivel könnyebbséget, és kényelmet biztosít a megbízói részére az egyedi gyártás. Nemcsak képesek vagyunk egyedileg legyártani az Önnek legmegfelelőbb csomagolásipari termékeket – mind praktikum, mind költségvetés szempontjából a lehető legkedvezőbb feltételek mellett – de mindehhez szakmai segítséget is nyújtunk! Mi nem hagyjuk magára ügyfeleinket! Díjmentes csomagolástechnikai felmérésünket is azért találtuk ki, hogy szükség esetén szakértőink segítsenek megtalálni a legjobb megoldásokat.

Ezenkívül széleskörű tevékenységi körünkkel komplexitást nyújtunk a velünk együtt dolgozó ipari ügyfelek számára, hiszen minden csomagolóipari eszközt, és terméket egy helyről, egyedileg beszerezhetnek, rugalmas, rövid határidőkkel.

Nézzen be hozzánk

Tekintse meg rövid videónkat.

Csapatunk

Számunkra kiemelkedően fontos a szakértelem és a tapasztalat, hogy mindig a legnagyobb precizitással dolgozzunk, és a lehető legjobb lehetőségeket kínálhassuk ügyfeleink részére. Éppen ezért a csapatunkat is úgy állítottuk össze, hogy egytől-egyig elhivatott, munkájukra igényes, és tapasztalt szakemberekből álljon.

Waller István

Waller István

Ügyvezető

István pontosan definiált célok mentén, dinamikusan fejleszti vállalkozásunkat.

Waller Krisztián

Waller Krisztián

Ügyvezető

Krisztián végtelen odaadással és munkabírással vesz részt a fejlesztésekben és a célok elérésében. 

Orbán Bálint

Orbán Bálint

Értékesítő

Amióta Bálint az értékesítőnk az ügyfél elégedettségünk 100%-os! Ha árajánlatot szeretnél kérni, ő a te embered!

Varga-Halmosi Eszter

Varga-Halmosi Eszter

Irodavezető

Eszter számláz, adminisztrál, kapcsolatot tart, kimutatásokat készít, egyszóval mindent kézben tart, ami az iroda vezetéséhez szükséges.

Balta Ferenc

Balta Ferenc

Üzemvezető - termékgyártás

Feri hosszú évek óta oszlopos tagja a csapatnak. Kisujjában van az összes termék és a feldolgozási technológia.

Bierbauer Csaba

Bierbauer Csaba

Gépkezelő

Csabi a “kivágásvágó” fűrész bajnoka. Óriási mennyiségeket képes megmozgatni.

Hack Nándor

Hack Nándor

Karbantartás vezető

A mi MacGyverünk minden nehézségre tudja a megoldást. Rendíthetetlen nyugalommal oldja meg a problémákat.

Horák Jenő

Horák Jenő

Gépkezelő

Jenőt, a tapasztalt fűrészgépkezelőt, még a legcsomósabb rönk sem billenti ki lelki egyensúlyából.

Hortobágyi János

Hortobágyi János

Gépkezelő

Akárcsak a darts táblánál, Jani keze itt sem remeg. A keze alól kikerülő deszkák, mind 50 pontosak. 
Kaufmann Krisztián

Kaufmann Krisztián

Termékgyártó

A kisméretű raklapok változatossága nagy odafigyelést igényel, de azért egy-két poén belefér a munkába.

Kovács István

Kovács István

Targoncavezető

Fel-. vagy lerakodás, egyenes vagy egyenetlen útviszonyok között, sötétben vagy világosban, “Móka”-nak nem jelent kihívást.

Óvári István

Óvári István

Gépkezelő

Pityu az szegelőautomata szakértője dalolva gyártja a megannyi minőségi raklapot.

Pej Zsolt

Pej Zsolt

Termékgyártó

Kis láda vagy nagy, van róla rajz vagy még elképzelés sincs, sebaj Zsolti kigondolja és gyorsan, szakszerűen megvalósítja.