Akik már megbíztak bennünk

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a lehető legfontosabb. Nemcsak azért dolgozunk nap mint nap – a legnagyobb szakértelemmel, és munkánk iránti lelkesedéssel – hogy számukra minőségi, praktikus, az egyedi igényeikhez illeszkedő megoldásokat nyújtsunk a csomagolástechnika területén, hanem azért is, mert ez jelenti a legfontosabb visszajelzést a munkánkra vonatkozóan.

Szerencsére állandó, ipari ügyfeleinkkel nagyon jó partneri viszonyban vagyunk, és rendszeresen kapunk tőlük visszajelzéseket. Íme néhány, a rólunk írt gondolataik közül.

Akik már megbíztak bennünk

“Kezdetektől használjuk csomagolásra az egyedi méretre gyártott faládákat, kalodákat, amelyeket pontos határidőre, jó minőségben, műbizonylattal bocsátanak rendelkezésünkre. Egyedi igényeinket rugalmasan kezelik.”

Győri Detty

Balatonplast Kft., Omikron-Dokk Kft.

“Lassan egy éve dolgozunk együtt, de úgy gondolom ez idő alatt páratlan kapcsolat alakult ki, mint beszállító és beszerző között. Bármilyen sürgős problémával fordulhatok hozzájuk, mindig a lehetőségeknek megfelelően próbálják a maximumot nyújtani. Segítőkészség, megbízhatóság, jól működő kommunikáció, kiváló problémamegoldó képesség jellemzi a csapatot, ami a legfontosabb abban, hogy sikeresen együtt tudjunk dolgozni.”

Fasching Edina

Beszerző, INOTAL Alumínium- és Salakfeldolgozó Zrt.

“Megbízható és rugalmas beszállító partner! Az eddigi sokéves együttműködés során sem minőségi sem más probléma nem merült fel köztünk, a szállított termék és a hozzá kapcsolódó kiszolgálás színvonala egyaránt kiemelkedő.”

Richter Zoltán

Business Delevelopment Manager, Gartenpro Kft.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Ön megkeresését is várjuk egyedi, faipari csomagolástechnikai megoldásokkal kapcsolatban! Kéréseivel, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

5 + 5 =