Díjmentes csomagolástechnikai felmérés

Megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

A megfelelő csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. A szakmában szerzett tapasztalatokkal és szakértelemmel sok gondtól megóvhatjuk megbízóinkat. Sőt, sok felesleges költségtől is!

Éppen ezért fontos, hogy a csomagolás meghatározását egy precíz,
jól átgondolt tervezés előzze meg!

Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a csomagolás megtervezése során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni.

Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a csomagolás lehetőségeit, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról!

Mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.

Miért éri meg igénybe venni ezt a szolgáltatást?

 • mert a termék specifikációinak leginkább megfelelő csomagolást készítjük el Önnek, a maximális védelemért
 • mert optimalizáljuk a költségeit
 • mert valóban hatékony, és minőségi csomagolástechnikai megoldást nyújtunk Önnek
 • mert értékes termékének a csomagolása is minőségi lesz
 • mert ingyenes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel

Hogyan zajlik a felmérés?

 1. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor írja meg nekünk, hogy miben segíthetünk.

 2. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon a részletek egyeztetése, további adatok bekérése céljából.

 3. A csomagolásipari termék gyártásának folyamata sok esetben attól függ, hogy mit kell becsomagolni. Kényesebb elektronikai, vagy gépipari termékeknél, amelyek érzékenyek a nedvességre, szárított anyagból dolgozunk, hogy a csomagolás ne károsíthassa. Vagy ha a becsomagolt termék alapanyaga érzékeny a gyantára, akkor fenyőbe nem csomagoljuk. És akkor még nem beszéltünk a termék súlyelosztás, a csomagolás alapanyagának kiválasztásában való szerepéről. Légi szállításkor pl. a raklap súlya is fontos tényező az árkalkulációban, ilyenkor szárított fenyővel kedvezőbb súlyokat érhetünk el. De ez csak néhány példa a sok ezer variációból, amit át kell gondolni egy csomagolás megtervezése előtt. Ezen tényezők pontos felmérése céljából egy munkatársunk kimegy az előre egyeztetett időpontban a helyszínre, hogy megnézze a kérdéses terméket/termékeket.

 4. Méretet veszünk, amiből a tapasztalataink alapján sok minden kiderül. Ezen a ponton tudjuk megállapítani a termék specifikációit ténylegesen, és fényt derítünk olyan esetleges részletekre is, amik a tervrajzok alapján sokszor nem jönnek elő.

 5. Majd elkészítjük a saját felmérésünket és rajzunkat. A tervezés alapján árajánlatot küldünk Önnek, az általunk javasolt csomagolóipari termékekről.

 6. Ha az ajánlatunkat kedvezőnek tartja, akkor el is készítjük a tökéletes csomagolását

Kérje segítségünket, és mi felmérjük a legoptimálisabb kivitelezés lehetőségeit!

Mit nyer ezzel a szolgáltatással?

 • biztonságban tudhatja a termékét a szállítás során
 • nem kell felesleges többletköltségekért fizetnie
 • Önnek nem kell a csomagolással foglalkoznia, azon aggódnia, ehelyett ránk bízhatja a tervezést
 • a minőségi csomagolás a cégét is pozicionálja

Csomagolástechnikai felmérés szolgáltatásunk egyik sikertörténete…

Amikor egy cég megkeres minket, mi átvizsgáljuk a csomagolási szokásait, megismerjük a termékeit, és ezek alapján egy komplett megoldást javaslunk, amivel a lehető leghatékonyabban dolgozhatnak. De nem csupán a biztonság szempontjából mérjük fel a teljes folyamatot! Mi a költségoptimalizálásra is odafigyelünk a tervezés során, hogy Ön a lehető legjobban járjon.

Így történt ez egyik ügyfelünknél is, aki csomagolástechnikai felmérésünket kérte:

Alufelnik csomagolására volt szükség. A raklapok téglalap alakjára úgy a legcélszerűbb elhelyezni a kör alakú termékeket, hogy kicsit el vannak tolva, hiszen így kisebb rakodófelületet vesznek igénybe. Azonban a raklap egyik oldalát is így kicsit el kell tolni, hogy ráférjen a palettára. A felmérésünket követő tervezés során így született egy új termék, egy speciális raklap, amely nem téglalap alakú, hanem paralelogramma. Így a konténerbe 20%-kal több terméket tudtak bepakolni. Ez az eredmény egy tengerentúli szállítás esetében rengeteg többletköltségtől óvta meg a megbízónkat.

Kérem a díjmentes csomagolástechnikai felmérést!

1 + 10 =

TERMÉKEINK

Csomagolóipari termékek

Csomagolóipari termékeink stabil termékvédelmet biztosítanak, legyen szó légi, közúti, vagy tengeri szállításról. Tovább

9

Fűrészáruk

Fenyő és lombos fűrészárut kínálunk, kiváló minőségben, ipari felhasználásra. Egyedi igényeivel keressen minket bizalommal!
Tovább

9

Lap-lemez termékek

A rétegeltlemezek, OSB, és farostlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű velük dolgozni, valamint rendkívül strapabíróak és rugalmasak. Tovább

9

Rétegelt-ragasztott termékek

Rétegelt-ragasztott termékeink számos variációra adnak lehetőséget, mind anyagában, mind kialakításában. Tovább

9

Gyalult termékek

Széles kínálatunkban különböző kivitelezésű faburkolatokat – hajópadlót, lambériát, és teraszburkolatot – talál. Tovább

9

Biomassza

Cégünk a fafeldolgozás során keletkezett mellékterméket biomassza – tüzifa, fűrészpor, és fakéreg – formájában teszi hasznosíthatóvá.
Tovább