Pályázat

A kedvezményezett neve: WALLER FURNÉR Faipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: A Waller Furnér Kft. fafeldolgozó üzemépületének tetőfelületére telepítendő hálózatba tápláló háztartási méretű kiserőmű

A szerződött támogatás összege: 8 516 200 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban): 55 %

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt során telepítésre került a fafeldolgozó üzem tetőfelületére egy 61 kWp teljesítményű napelemes rendszer. A projekt alapvető célja a fafeldolgozó üzem vásárolt villamos-energiafelhasználásának csökkentése, megújuló energiával történő kiváltása, az épület és a termelési folyamatok villamos energia szükségletének napelemes rendszerrel történő kielégítése volt. A beruházás a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését segíti elő, illetve a rezsiköltségekhez kötődő terhek enyhítését is szolgálja. A fejlesztés eredményeképp a fűrészáru feldolgozási munkafolyamatok (raklapok, ládák, kalodák, fa csomagolóanyagok gyártása) és az épület villamosenergia-igénye jelentős részben már megújuló energiaforrás felhasználásával, napelemek hasznosításával kerül kielégítésre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.11.

A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00385


A kedvezményezett neve: WALLER FURNÉR Faipari és Kereskedelmi Korlátolt FelelősségűTársaság

A projekt címe: Gyakornoki Program a Waller Furnér Kft-nél A szerződött támogatás összege: 7 686 005 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása: 2 fő gyakornok 9 hónapos foglalkoztatásának megvalósulása faipari raklapgyártó, karbantartó munkakörben, valamint a gyakornokok munkavégzéséhez kapcsolódó eszközök, szerszámok beszerzése (tompahegesztőgép, szegezőgépek, kapcsozógép. gyalu, fúrókalapács készlet, sarokcsiszoló, kardfűrész, ütvefúró-csavarozók). A program során a gyakornokok szakmai tapasztalatot szereztek a raklapgyártás területén.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.11.17.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-03878


A kedvezményezett neve: WALLER FURNÉR Faipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a WALLER FURNÉR Kft-nél A szerződött támogatás összege: 6 872 408 Ft.

A szerződött kölcsön összege: 6 872 409 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban): 40 % A kölcsön mértéke (%-ban): 40 %

A projekt tartalmának bemutatása: Bevezetésre került a helyben telepített abas ERP integrált vállalatirányítási rendszer 9 célterülettel: Vállalati CRM értékesítés, Gyártás, Kontrolling és döntéstámogatás, Beszerzés és logisztika, Pénzügyi-számviteli terület, Munkafolyamat-irányítási rendszer, Elektronikus iratkezelési rendszer, Adott funkcionális területhez kapcsolódó mobil technikát használó rendszer, RFID technológiát alkalmazó specializált rendszer. Beszerzésre kerültek a rendszer működéséhez kapcsolódó hardverek, illetve a rendszer beüzemelése és a betanítás, oktatás is megvalósult.

Beszerzett hardver eszközök: 1 db Dell Optiplex asztali számítógép, 1 db Dell monitor, 1 db DELL EMC torony szerver, 8 db Lenovo tablet.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.06.07.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2019-01769