+36306776922 info@wallerfurner.hu

Nagyker árak a lakosság számára is!

DESZKA

97.777 Ft/m3 helyett
88.000 Ft/m3

PALLÓ

97.777 Ft/m3 helyett
88.000 Ft/m3

GERENDA

97.777 Ft/m3 helyett
88.000 Ft/m3

LÉC

190 Ft /fm helyett
171 Ft/ fm

Famegmunkálás, megdöbbentő árakon, magánszemélyeknek is!

Tőlünk mennyiségtől függetlenül rendelhet egyedi méretű, gyalult, előkészített faanyagot, így fatelepünk nemcsak az ipari felhasználók, de az építeni, barkácsolni vágyó magánszemélyek számára is nyitva áll!

Vigyázzon! Ezekkel az árakkal megduplázódhat a barkácsprojektjei száma!

Elsősorban fenyő rönkből – luc-, erdei-, vörösfenyő – készített, standard keresztmetszetű és egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Akár gerendára, pallóra, deszkára, vagy tetőlécre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Épületfa termékeink…

– minőségi faanyagból készülnek

– a plusz megmunkálásokat is elkészítjük

– teljesen egyedi keresztmetszeteket is megoldhatók

– minden oldalon gyalulva is kérheti

– méretre szabva is rendelheti

Így Ön egy teljesen kész terméket kap, amivel már semmi teendője nincs, csak összeszerelni!

Miért a Waller Furnér Kft.?

Számos előnyt kínálunk Megrendelőink részére…

  • A legtöbb helyen elérhető 6 m hosszúsági korlát helyett, mi – alapanyag függvényében – akár 8 m-ig, többféle keresztmetszetben is ki tudjuk szolgálni Megrendelőink egyedi igényeit.
  • A tüzéptelepekkel és import termékekkel ellentétben, nálunk nem szükséges nagyobb mennyiségeket megrendelnie feleslegesen, sem a hosszú vállalási határidők miatt aggódnia.
  • A Waller Furnér Kft, az egyedi gyártásokra specializálódott, így minden alapanyag és technológia rendelkezésünkre áll, hogy Önnek a legjobb határidőkkel elkészítsük egyedi igényeire szabott épületfa termékekét, a valóban szükséges mennyiségben.
  • Rendelkezünk a megfelelő rönk alapanyag készlettel ahhoz, hogy gyorsan és problémamentesen képesek legyünk teljesíteni a megrendeléseket.

 

Ráadásul el sem fogja hinni mennyit spórolhat, ha tőlünk rendel!

Kollégáink a faiparban eltöltött sokéves tapasztalattal, szakértelemmel, precíz munkával és fejlett gépparkkal várják megkeresését.

Küldje el nekünk megálmodott tervét, legyen szó egy egyszerű polcról, egyedi kerti bútorról, vagy akár egy kisházról, mi pedig küldjük az ajánlatot! Tőlünk méretre vágott, teljesen előkészített faanyagot kap, ami már csak az összeszerelésre vár!

 

 

Kérjen ajánlatot, mert ezeket az árakat látnia kell!

Keressen minket telefonon:

+36-30-677-6922, +36-20-951-8806

vagy emailben: info@wallerfurner.hu
vagy töltse ki az alábbi rendelési lapot!

Jobb árat szeretne?

Írjon nekünk!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

10 + 10 =

FŐBB TERMÉKEINK

Csomagolóipari termékek

Csomagolóipari termékeink stabil termékvédelmet biztosítanak, legyen szó légi, közúti, vagy tengeri szállításról. Tovább

TOVÁBBI TERMÉKEINK

9

Fűrészáruk

Fenyő és lombos fűrészárut kínálunk, kiváló minőségben, ipari felhasználásra. Egyedi igényeivel keressen minket bizalommal!
Tovább

9

Lap-lemez termékek

A rétegeltlemezek, OSB, és farostlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű velük dolgozni, valamint rendkívül strapabíróak és rugalmasak. Tovább

9

Biomassza

Cégünk a fafeldolgozás során keletkezett mellékterméket biomassza - tüzifa, fűrészpor, és fakéreg - formájában teszi hasznosíthatóvá.
Tovább

9

Gyalult termékek

Széles kínálatunkban különböző kivitelezésű faburkolatokat - hajópadlót, lambériát, és teraszburkolatot - talál. Tovább

9

Rétegelt-ragasztott termékek

Rétegelt-ragasztott termékeink számos variációra adnak lehetőséget, mind anyagában, mind kialakításában. Tovább

9

Épületfa

Elsősorban fenyő fűrészáruból – lucfenyő, erdei fenyő, vörösfenyő – készített, egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Tovább

Kérdése van?
Írjon nekünk!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

3 + 12 =

Termékeink stabil védelmet, és kiváló teherbírást biztosítanak, legyen szó bármilyen - légi, közúti, vagy tengeri - ipari szállítmányozásról. Ráadásul széleskörű, egyedi gyártási lehetőségeinknek köszönhetően minden esetben megtaláljuk a körülményeknek legmegfelelőbb megoldást, ami nemcsak biztonságos, de extra könnyű raklapjainkkal és faládáinkkal még a szállítási költségek is minimalizálhatóak!

Nem tudja hogyan lenne a legideálisabb? Segítünk!

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testreszabott eszközöket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni. Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.