+36306874727 info@wallerfurner.hu

Nagyker árak a lakosság számára is!

DESZKA

101.500 Ft/m3 helyett
95.250 Ft/m3

PALLÓ

101.500 Ft/m3 helyett
95.250 Ft/m3

GERENDA

101.500 Ft/m3 helyett
95.250 Ft/m3

LÉC

200 Ft /fm helyett
178 Ft/ fm

Famegmunkálás, megdöbbentő árakon, magánszemélyeknek is!

Tőlünk mennyiségtől függetlenül rendelhet egyedi méretű, gyalult, előkészített faanyagot, így fatelepünk nemcsak az ipari felhasználók, de az építeni, barkácsolni vágyó magánszemélyek számára is nyitva áll!

Vigyázzon! Ezekkel az árakkal megduplázódhat a barkácsprojektjei száma!

Elsősorban fenyő rönkből – luc-, erdei-, vörösfenyő – készített, standard keresztmetszetű és egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Akár gerendára, pallóra, deszkára, vagy tetőlécre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Épületfa termékeink…

– minőségi faanyagból készülnek

– egyedi keresztmetszetben is kérhetők

– gyalulva is igényelhetők

– méretre szabva is megrendelhetők

 – védőszerrel kezelve is megvásárolhatók

Impregnált faanyagaink a gombáktól és a rovaroktól garantáltan védettek, így egészséges, hibátlan formájukat jóval tovább megőrzik.  

Ön tőlünk már egy kész terméket kap kézhez, amivel semmi teendője nincs, csak összeszerelni! 

A plusz megmunkálásokat elkészítjük, majd szükség esetén a szállításban is segítséget nyújtunk. 

Miért a Waller Furnér Kft.?

Számos előnyt kínálunk Megrendelőink részére…

  • A legtöbb helyen elérhető 6 m hosszúsági korlát helyett, mi – alapanyag függvényében – akár 8 m-ig, többféle keresztmetszetben is ki tudjuk szolgálni Megrendelőink egyedi igényeit.
  • A tüzéptelepekkel és import termékekkel ellentétben, nálunk nem szükséges nagyobb mennyiségeket megrendelnie feleslegesen, sem a hosszú vállalási határidők miatt aggódnia.
  • A Waller Furnér Kft, az egyedi gyártásokra specializálódott, így minden alapanyag és technológia rendelkezésünkre áll, hogy Önnek a legjobb határidőkkel elkészítsük egyedi igényeire szabott épületfa termékekét, a valóban szükséges mennyiségben.
  • Rendelkezünk a megfelelő rönk alapanyag készlettel ahhoz, hogy gyorsan és problémamentesen képesek legyünk teljesíteni a megrendeléseket.

 

Ráadásul el sem fogja hinni mennyit spórolhat, ha tőlünk rendel!

Kollégáink a faiparban eltöltött sokéves tapasztalattal, szakértelemmel, precíz munkával és fejlett gépparkkal várják megkeresését.

Küldje el nekünk megálmodott tervét, legyen szó egy egyszerű polcról, egyedi kerti bútorról, vagy akár egy kisházról, mi pedig küldjük az ajánlatot! Tőlünk méretre vágott, teljesen előkészített faanyagot kap, ami már csak az összeszerelésre vár!

 

 

Kérjen ajánlatot, mert ezeket az árakat látnia kell!

Keressen minket telefonon:

+36-30-677-6922, +36-20-951-8806

vagy emailben: info@wallerfurner.hu
vagy töltse ki az alábbi rendelési lapot!

Jobb árat szeretne?

Írjon nekünk!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

4 + 11 =

FŐBB TERMÉKEINK

Csomagolóipari termékek

Csomagolóipari termékeink stabil termékvédelmet biztosítanak, legyen szó légi, közúti, vagy tengeri szállításról. Tovább

TOVÁBBI TERMÉKEINK

9

Fűrészáruk

Fenyő és lombos fűrészárut kínálunk, kiváló minőségben, ipari felhasználásra. Egyedi igényeivel keressen minket bizalommal!
Tovább

9

Lap-lemez termékek

A rétegeltlemezek, OSB, és farostlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű velük dolgozni, valamint rendkívül strapabíróak és rugalmasak. Tovább

9

Épületfa

Elsősorban fenyő fűrészáruból – lucfenyő, erdei fenyő, vörösfenyő – készített, egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Tovább

9

Gyalult termékek

Széles kínálatunkban különböző kivitelezésű faburkolatokat - hajópadlót, lambériát, és teraszburkolatot - talál. Tovább

9

Rétegelt-ragasztott termékek

Rétegelt-ragasztott termékeink számos variációra adnak lehetőséget, mind anyagában, mind kialakításában. Tovább

Kérdése van?
Írjon nekünk!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

12 + 4 =

Termékeink stabil védelmet, és kiváló teherbírást biztosítanak, legyen szó bármilyen - légi, közúti, vagy tengeri - ipari szállítmányozásról. Ráadásul széleskörű, egyedi gyártási lehetőségeinknek köszönhetően minden esetben megtaláljuk a körülményeknek legmegfelelőbb megoldást, ami nemcsak biztonságos, de extra könnyű raklapjainkkal és faládáinkkal még a szállítási költségek is minimalizálhatóak!

Nem tudja hogyan lenne a legideálisabb? Segítünk!

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testreszabott eszközöket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni. Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.