+36306776922 info@wallerfurner.hu

Fűrészáruk

A keménylombos és lágylombos fűrészáruk mellett, a fenyő az egyik legideálisabb választás. Jól megmunkálható faanyag, mely sokoldalúan felhasználható. A faiparban tevékenykedők számára célszerű választás, hiszen asztalos munkákhoz, belsőépítészeti megrendelésekhez, külső-, és mélyépítészethez is kiválóan alkalmazható.

Szakszerűen tárolt faanyagaink magas minőségben kerülnek feldolgozásra, hiszen célunk, hogy megrendelőink mindig kifogástalan alapanyagot kapjanak, mely garantálja számunkra a tökéletes felhasználást.

Keménylombos fűrészáru

Bükk

Tölgy

Lágylombos fűrészáru

Nyár

Hárs

Éger

Fenyő fűrészáru

Vörösfenyő

Lucfenyő

Erdeifenyő

Mihez ajánljuk?

 • könnyűszerkezetes épületekhez
 • tetőszerkezetekhez
 • kerti tárolókhoz
 • asztalosmunkákhoz
 • kerítésekhez
 • ereszborításokhoz

Miért vásárolja tőlünk?

 • minőségi faanyagokat használunk
 • egyenes vágásra, pontos méretekre számíthat
 • egyedi kéréseket, speciális méreteket is teljesítünk
 • gyors és precíz kiszolgálást biztosítunk

Elérhető fűrészáru kínálatunk:

 • keménylombos (bükk, tölgy)
 • lágylombos (nyár, hárs, éger)
 • illetve a közkedvelt fenyő (vörösfenyő, lucfenyő, erdeifenyő)

Ha kisebb vagy nagyobb mennyiségű fűrészárura lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen kollégánkkal, készséggel segítünk a legideálisabb termék kiválasztásában!

Kérjen ajánlatot, mert ezeket az árakat látnia kell!

 

Keressen minket telefonon:
+36-30-677-6922, +36-20-951-8806
vagy emailben: info@wallerfurner.hu
vagy töltse ki az alábbi rendelési lapot!

Kérjen ajánlatot most!

Kérje kollégáink segítségét, vegye fel velünk a kapcsolatot!

2 + 8 =

FŐBB TERMÉKEINK

Csomagolóipari termékek

Csomagolóipari termékeink stabil termékvédelmet biztosítanak, legyen szó légi, közúti, vagy tengeri szállításról. Tovább

TOVÁBBI TERMÉKEINK

9

Fűrészáruk

Fenyő és lombos fűrészárut kínálunk, kiváló minőségben, ipari felhasználásra. Egyedi igényeivel keressen minket bizalommal!
Tovább

9

Lap-lemez termékek

A rétegeltlemezek, OSB, és farostlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű velük dolgozni, valamint rendkívül strapabíróak és rugalmasak. Tovább

9

Biomassza

Cégünk a fafeldolgozás során keletkezett mellékterméket biomassza - tüzifa, fűrészpor, és fakéreg - formájában teszi hasznosíthatóvá.
Tovább

9

Gyalult termékek

Széles kínálatunkban különböző kivitelezésű faburkolatokat - hajópadlót, lambériát, és teraszburkolatot - talál. Tovább

9

Rétegelt-ragasztott termékek

Rétegelt-ragasztott termékeink számos variációra adnak lehetőséget, mind anyagában, mind kialakításában. Tovább

9

Épületfa

Elsősorban fenyő fűrészáruból – lucfenyő, erdei fenyő, vörösfenyő – készített, egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. Tovább

Termékeink stabil védelmet, és kiváló teherbírást biztosítanak, legyen szó bármilyen - légi, közúti, vagy tengeri - ipari szállítmányozásról. Ráadásul széleskörű, egyedi gyártási lehetőségeinknek köszönhetően minden esetben megtaláljuk a körülményeknek legmegfelelőbb megoldást, ami nemcsak biztonságos, de extra könnyű raklapjainkkal és faládáinkkal még a szállítási költségek is minimalizálhatóak!

Nem tudja hogyan lenne a legideálisabb? Segítünk!

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testreszabott eszközöket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni. Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.