Az áruszállítás során a legfontosabb, amit szem előtt kell tartania, hogy az áru épségben és sérülésmentesen érkezzen meg a vevőhöz. Ebben különböző áruszállítási eszközök lehetnek a segítségére. A legnépszerűbb ezek közül a raklap, a faláda és a kaloda.

Az alap a raklap

Az áruszállítás során a raklapot használhatja a rögzítés alappilléreként, hiszen amellett, hogy megfelelő rakodó felületet biztosít, masszív és stabil is. A raklap rendkívül sokoldalú, így különböző módokon rögzíthető rá az áru, ezáltal elkerülhetővé válnak a fuvarozás közbeni esetleges balesetek.

A raklap jól jöhet az áruszállítás során

A minden oldalból biztonságos kaloda

Sokak által preferált áruszállítási eszköz a kaloda, hiszen a raklappal szemben nem csak a rakodófelület szintjén nyújt biztonságot, hanem van egy a termékek köré épített váz is. Ezáltal oldalirányból is erősítve, illetve rögzítve van az áru.

A praktikus faláda

A faláda a pakolás szempontjából nagyon praktikus, könnyen mozgatható és egymásra is illeszthető. Apróbb termékek szállítására is kifejezetten alkalmas. Anyagának köszönhetően masszív és sokáig használható.

A biztonság titka

A megfelelő csomagolóipari termék kiválasztása előtt mindenképp mérlegelje, hogy milyen típusú árut fog szállítani és milyen mennyiségben. A biztonság szempontjából nagyon fontos a rögzítés és annak helyes alkalmazása is, ugyanis nagyobb rakodótérben könnyen elmozdulhatnak az áruszállítás során a termékek.

A Waller Furnér Kft. fatelepén könnyedén hozzájuthat az Ön számára legjobb csomagolóipari megoldásokhoz, méghozzá kedvező áron!