A lambéria már több mint száz éve az építészet és a lakberendezés egyik kedvelt kelléke. Nemcsak egy hagyományos faanyag, hanem egy könnyű, tartós és stílusos burkolat, amely felkerülhet a falakra és a mennyezetre is.

De mi teszi a lambériát ilyen vonzóvá? Cikkünkben bemutatjuk, miért érdemes ezt a falburkoló anyagot választani otthonába. 

1. Jó hőszigetelő

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően falburkolatként megőrzi a meleget télen és a hűvös levegőt nyáron. Ez nemcsak a fűtési és hűtési költségeket csökkenti, hanem kellemesebbé is teszi a lakás klímáját az év minden szakaszában.

2. Hangszigetelésben erős

Kiváló akusztikus jellemzőkkel bír, így segítséget nyújt a hangszigetelésben. Ez különösen fontos, ha az otthona lármás területen található, vagy ha szeretné minimalizálni a szomszédba átszűrődő zajmennyiséget. 

3. Könnyű a telepítése

A lambéria egyszerűen telepíthető és könnyen összeilleszthető, így kevés időt és pénzt kell fordítani a felhelyezésére. Ez azt jelenti, hogy az otthona gyorsan és hatékonyan átalakítható egy modern és stílusos helyiséggé.

lambéria
4. Könnyen karbantartható

A lambéria karbantarthatóság szempontjából is igen előnyös, valamint egyszerűen tisztán tartható. Csak egy kis porolásra és tisztításra van szükség, hogy mindig friss és makulátlan maradjon.

5. Divatos a megjelenése

A lambéria divatos és modern, ami egyedi és stílusos megjelenést biztosít otthonának. A különféle textúrák, minták és színek lehetővé teszik, hogy a bútorokhoz és kiegészítőkhöz leginkább passzoló falburkolatra essen a választás.

6. Tartós

Fontos megemlíteni, hogy a lambéria kifejezetten tartós, így évekig szép marad. A faanyagot a környezeti hatások, például nedvesség és hőmérséklet-változások sem befolyásolják jelentős mértékben, így kültéren is bátran használható. Ezzel egyidejűleg mégis fontos, hogy időről időre ápoljuk és karbantartsuk.

7. Környezetbarát 

A lambéria egy természetes faanyag, így környezetbarát és fenntartható a vele való munka. Az anyag előállítása és feldolgozása kevésbé szennyezi a környezetet, mint más burkolóanyagok előállítása, sőt a lambéria végső felhasználása is kevésbé terheli a környezetet.


Ha tehát olyan falburkoló anyagot keres, amely jóval több előnyt tartogat magában, mint a hagyományos festés vagy tapétázás, akkor a lambéria lehet a tökéletes választás.

Tekintse meg a Waller Furnér Kft. lambéria kínálatát! >>>