Nick Róberttel, a NICK Építőipari Kft. tulajdonosával beszélgettünk. 

Büszkén jelenthetjük ki, hogy vannak olyan partnereink, akik a kezdetek óta kitartanak mellettünk. Nick Róberttel immár hosszú évek óta együtt dolgozunk. Időközben igen jó baráti viszony alakult ki közöttünk. Most az együttműködésünkről beszélgettünk. 

Ennyi éven keresztül kitartani egy cég mellett, nem lehet véletlen. Mit gondolsz, mi a titka a jó üzleti viszonynak? 

A jó üzleti viszonynak elengedhetetlen alapja a zökkenőmentes kommunikáció. Bármikor bármilyen sürgős kérdéssel keressük fel a fatelepet, mindig azonnal segítenek nekünk. A csapat tagjai egytől egyig segítőkészek és mindig a maximumot nyújtják. Nagyon egyszerű velük jóban lenni, ugyanis nagyszerű szakemberek, akik kimagaslóan jó munkát végeznek.

Waller

Meg vagy elégedve  a Waller Furnér Kft. által forgalmazott faanyaggal?

A Waller egyik fő pozitívuma, hogy egyedi gyártást is vállal, ezzel pedig nagy könnyebbséget, és kényelmet biztosít, mindezt úgy, hogy a legkedvezőbb feltételeket igyekeznek megteremteni, hogy mindkét fél maximálisan elégedett lehessen. A Waller Furnér Kft. termékeivel öröm az építés, mivel semmi kivetnivalót, minőségi hibát nem hordoznak magukban.

Termékeik rendkívül nagy választékban érhetők el, sosincsen hiány semmiből, vagyis mi még nem tapasztaltuk. A rendelt faanyagot mindig pontosan, az előre megbeszélt időre és helyre szállítják. Mindig az érkezik, amit kérünk, nincs késés vagy pontatlanság. Mindenre rettenetesen odafigyelnek és lelkiismeretesen látják el a feladataikat.

A Waller Furnér Kft.-nál egyszerű a rendelés. Az árajánlatra sem kell éveket várni, néhány napon belül, maximum egy héten belül küldik is. 

Korábban más fateleppel is voltál már partneri viszonyban?

Voltam persze, de csak rövid ideig. 

Tapasztaltál-e bármi típusú különbséget a Waller Furnér Kft. és a versenytársai között?

A Waller lehagyja a konkurenciát, mind a szolgáltatás, mind az alapanyag minőségében. Az eddigi sokéves együttműködésünk során semmilyen probléma nem merült fel. A szállított termék és a hozzá kapcsolódó kiszolgálás színvonala egyaránt kiemelkedő volt mindig.

Reméljük, még sokáig hasonló összhangban dolgozunk majd együtt kedves ügyfelünkkel, Nick Róberttel. Ezúton is köszönjük neki a dicsérő szavakat!