+36306874727 info@wallerfurner.hu

A vörösfenyőtől a tölgyön át a hársfáig minden fa eltérő árnyalattal, egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meghatározhatnak, vagy épp átalakíthatnak egy teret. Minden natúr faelem hangulattal bír. A lakberendezők épp ezért rajonganak értük. 

A fát sosem lehet megunni, ugyanis a természetes, megismételhetetlen íveinek, rajzolatának köszönhetően akárhány fapanelt is helyezünk egymás mellé, mindegyik különböző lesz, különleges lesz. 

A fa olyan eleganciát hordoz magában, amelyet egyetlen más alapanyag sem képes biztosítani. A nyersanyag sokoldalú tervezési lehetőséget kínál, korlátozások nélkül bármit meg lehet valósítani vele.

Manapság leginkább a natúr faelemek, lakberendezési tárgyak hódítanak. 

Hoztunk néhány ötletet, hogy mivel teheti stílusossá otthonát, milyen berendezési tárgyakat érdemes elkészítenie, vagy elkészíttetnie, ha a fában rejlő eleganciát, nyugalmat, szépséget ki szeretné használni. 

Ruhafogas

Egy szépen kidolgozott fa ruhafogas az előszoba ékévé válhat. Ha kell, dekoratív tárgyként is megállja a helyét, máskor praktikus fogasként szolgálja ki az igényeket. 

natúr

Dohányzóasztal

A nappali egyik legmutatósabb tárgya a dohányzóasztal, legalábbis abban az esetben, ha kiválasztására elegendő figyelem helyeződik és sikerül megtalálni a tökéletes, hibátlan darabot. A kisasztal rendkívül mutatós tud lenni, amennyiben természetes fából készül. 

natúr

Fa falpanel 

Egyre gyakrabban látni, hogy az egyik falra vagy annak egy részére egy fa falpanelt helyeznek fel. Ez rendkívül különleges, izgalmas hatást kelt, rendkívül feldobja a helyiséget. 

natúr

Amennyiben követi a trendeket és igazán stílusossá szeretné tenni otthonát, mindenképp csempésszen be lakásába néhány natúr fából készült dekorációt, berendezési tárgyat. Ha pedig tervei megvalósításához fát keres, tudja jól, hogy a Waller Furnér Kft.-re mindig számíthat!