+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

Egyetlen iparágat sem kímélte az elmúlt időszakban az energiaárak és az üzemanyagárak brutális növekedése. Ezek a nehézségek a logisztikára is kihatottak. Éppen ezért a raktározással és szállítmányozással foglalkozó cégeknek most fontosabb, mint korábban bármikor, hogy a lehető legköltségkímélőbb módon, mégis biztonságosan tárolják és szállítsák a csomagokat, termékeket.

raklap
Mik a spórolás nehézségei?

A logisztikai ágazat szereplői számos kihívás elé néznek, ugyanis a világjárvány miatt jelentős változások történtek. A vállalatok egyre jobban összpontosítanak a fenntarthatósági célokra, kulcsfontosságú szempont lett a környezettudatosság. A fenntartható áruszállításért és árumozgatásért azonban egyre magasabb árat kell fizetni. A raktárak nagyobb költségekkel üzemeltethetők. Sőt, a fuvarozásban sem történt évtizedek óta olyan áremelkedés, mint a legutóbbi két évben.

Hogyan tehető olcsóbbá a szállítás?

A kulcs a csomagolási folyamatok megreformálása. Az egyik leghatékonyabb megoldást az egyedi csomagolóipari termékek jelenthetik. Ezek minél kisebb súllyal rendelkeznek, annál olcsóbbá tehető a szállítás. Mindemellett az egyszer vagy néhány alkalommal használt szállítmányozási csomagolóanyagokat érdemes lecserélni. Rengeteg pénzt takaríthatunk meg minőségi és tartós raklapok használatával. Ezzel a döntéssel a spóroláson túl mi is tettünk a környezetünkért. Zöld pipa a környezettudatos fenntarthatóságért!

Miért egyre népszerűbb az egyutas raklap használata?

raklap
A könnyű, egyutas raklapnak köszönhetően kordában tarthatók a logisztikai költségek, valamint gyorsan, biztonságosan és kedvező áron juthatnak hozzá a megrendelők. Az egyutas a raklapok egy olyan speciális típusa, mely kifejezetten kedvező árfekvéssel rendelkezik. A raktározás és a szállítmányozás területén egyre szélesebb körben fedezik fel speciális és praktikus tulajdonságait. Számtalan variációban érhető el. Kiváló teherbírással, kifogástalan minőséggel bír, és természetesen környezetbarát kivitelben is elérhető.

Az egyutas raklap nevétől eltérően nem csak egy alkalommal használható. A Waller Furnér Kft. magas minőségű raklapjaival hosszú távra tervezhet!

Használja ki az Ön igényeire szabott és költségkímélő egyutas raklapok előnyeit! Egyedi árajánlat kéréséhez vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!>>>