A Faház Műhely tulajdonosával, Csillag Gyulával beszélgettünk.

Mi nem csak a faanyagokra, ügyfeleinkre is kiemelt figyelmet fordítunk! Meggyőződésünk, hogy megbízóinkkal igazán jó együttműködés csak úgy alakulhat ki, ha a határidők betartása, a pontos szállítás, a precíz, minőségi munkavégzés és a kiemelkedő színvonalú nyersanyag mellett a kellemes, zökkenőmentes kommunikációra, illetve a visszajelzések fogadására is hangsúly helyeződik. Épp ezért időnként visszacsatolást kérünk, hogy ebből merítve tovább fejleszthessük vállalatunkat.

Legutóbb Csillag Gyulával, a Faház Műhely egyik tulajdonosával beszélgettünk az együttműködésünkről. A fából készült tárolókat, egyedi tervezésű bútorokat készítő Faház Műhellyel lassan egy éve van szerencsénk együtt dolgozni. De nézzük is, ez idő alatt milyen vélemény alakult ki rólunk.

Korábban dolgoztak együtt más fateleppel is?

Más fateleppel nem volt még kapcsolatunk. A Waller Furnér Kft.-re azért esett a választásunk, mert már korábban is vásároltunk tőlük – igaz akkor még kisebb mennyiségben –, de akkor is láttuk, hogy megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtanak. 

Milyen az együttműködés a Waller Furnér Kft.-vel?

A közel egyéves együttműködésünk során páratlan beszállító-beszerző kapcsolat alakult ki közöttünk. Úgy gondolom, hogy a kiváló együttműködés kulcsa a gyors és könnyed kapcsolattartásban rejlik. A munkáinkhoz szükséges alapanyagok beszerzése során bármilyen sürgős probléma merüljön is fel,  a Waller Furnér Kft. kollégái mindig – természetesen a lehetőségeikhez mérten – megpróbálják a maximumot nyújtani. Rendkívül segítőkészek és összeszedettek a munkatársaik. Megbízhatóság, jól működő kommunikáció, kiváló problémamegoldó képesség jellemzi a csapatot.

fakereskedő

Mit gondol, miért érdemes a Waller Furnér Kft.-tól beszerezni a faanyagot?

A Waller Furnér Kft.-nál egyszerű és egyértelmű a faanyag rendelésének a leadása. A gyors árajánlat készítés szintén kiemelten pozitív jellemzője a cégnek, nem kell heteket várni az árajánlatra, mint a legtöbb beszállítónál. Ebben a felgyorsult világban is képesek tartani a tempót, és bármilyen vevői kérést könnyen teljesíteni tudnak. Számunkra utóbbi tényező az egyik legfontosabb szempont, amikor alapanyag beszerzésről beszélünk, hiszen ezen áll vagy bukik az aktuális projektünk. Nem szeretjük a vevőinket megvárattatni. De egy olyan megbízható fakereskedővel a hátunk mögött, mint a Waller, lehetetlen a csúszás. Így a saját projektjeinkben sem jelennek meg kifogásolható problémák. A kért alapanyag mindig pontosan, az előre megbeszélt időpontban kerül kiszállításra. A késés egyáltalán nem jellemző a Waller Furnér Kft.-ra.

A másik fontos jellemző, amit még kiemelnék, az a termékek, pontosabban az alapanyagok minősége. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a Waller Furnér Kft. által nyújtott faanyagok színvonalával. 

Esetleg van kedvenc terméke a Wallertól?

A kedvenc termékem a lambéria, bár az összes eddig rendelt faanyaggal roppant elégedett vagyok. Egyetlen negatív jellemzővel sem rendelkeznek a Waller Furnér Kft. által nyújtott termékek. Sosem kaptunk még beteg vagy hibás fát. Egytől egyig minőségi anyagokkal dolgozhatunk, valahányszor rendelünk tőlük.

 

Ezúton is köszönjük kedves ügyfelünk visszajelzését, megerősítését! Reméljük, még sokáig hasonló összhangban dolgozunk majd együtt!