+36306874727 info@wallerfurner.hu

Az egyutas raklap neve onnan ered, hogy korábban gyenge minősége miatt csupán egy utat bírt a szerkezetének romlása, károsodása nélkül, mely miatt egy feltételezett második útra már nem mertük volna bizalommal elhelyezni rá a rakományt. Ma azonban minderre csak az elnevezése emlékeztet! 

A gyenge minőségi egyutas raklapokból időtálló, sőt az igényekhez, illetve a szállítmányhoz igazított csomagolóipari termékek lettek. Az egyutas raklapok tehát mára már „többutassá” váltak, kvalitásukat tekintve sokkal jobbak lettek.

Az egyutas raklap ma már valóban jobb, mint az EUR raklap?

Nagy népszerűségnek örvendenek az európai szabványnak megfelelő raklapok, azonban ár-érték arányukat, illetve praktikusságukat tekintve ezeket jócskán lekörözik az egyutasok. Az egyedi csomagolóipari termékek költséghatékonyabb és a szállítmányhoz jobban illeszkedő megoldást nyújtanak a szabványosított EUR raklapokhoz képest.

raklapok

Az egyutasok különböző méretben és minőségben kaphatók. Így teherbírásuk, tartósságuk csak attól függ, hogy a megrendelőnek milyen igényei vannak. Tehát akár jobb színvonalúak is lehetnek, mint a szabványosított raklapok. Mindemellett nagy előnyük az is, hogy akár két tonnányi terhelést is elbírnak.

Tökéletesen kiállják a fel- és lerakodást, további átpakolásokat, vagyis a szállítást és a raktározást is egyaránt, hogy nekünk csak a szállítmányozás többi teendőjével kelljen foglalkoznunk.

Az egyutas raklapok gyártásában számíthat a Waller Furnér Kft.-re!

Termékeink stabil védelmet, és kiváló teherbírást biztosítanak, legyen szó bármilyen ipari szállítmányozásról. Ráadásul széleskörű, egyedi gyártási lehetőségeinknek köszönhetően minden esetben megtaláljuk a körülményeknek legmegfelelőbb megoldást. Nemcsak biztonságos, de extra könnyű raklapjainkkal még a szállítási költségek is minimalizálhatóak!

raklap

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testre szabott csomagolóipari termékeket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek, vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni.

Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.

Kérje díjmentes felmérésünket! >>>