+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

A raklapok két nagy típusát különböztetjük meg: beszélhetünk egyutas és EUR raklapokról. Cikkünkben most összevetjük ezt a két kategóriát, hogy amikor választásra kerül a sor, érdemi információk alapján tudjon mérlegelni.

A jól bevált szabványméret: az EUR raklap

Rendkívül népszerű csomagolóipari termék az európai szabvány szerint készülő EUR raklap. A standard készítmény jó teherbírású, így szállításra akár többször is felhasználható, ugyanis jellemzően fenyőből vagy nyárfából gyártják. Az EUR raklap népszerűsége nem véletlen, hiszen mérete és terhelhetősége számos feladatra alkalmassá teszi, azonban leggyakrabban mégis a közúti, illetve vasúti szállításban hasznosítják előnyeit.

Az Ön igényeihez alkalmazkodik: az egyutas raklap

Az egyutas raklapok neve megtévesztő lehet, ugyanis azt sugallja, hogy csak egyszer használható a termék. Ez azonban egyáltalán nincs így! Az egyutas raklapok mérete, minősége, teherbírása csak attól függ, hogy a megrendelőnek milyen elvárásai vannak. Ennek értelmében akár jobb minőségűek is lehetnek, mint az EUR raklapok, így természetesen többszöri szállításra is alkalmassá válhatnak.

Szabvány szerinti vagy egyedi?

Az egyutas raklapok mérete, tömege és terhelhetősége szerint határtalan variációban kérhető, tehát tökéletesen illeszkedik a személyes céljaihoz. Ennek ellenére az EUR raklapok mégis népszerűbbek, mint az egyediek. Ez azzal magyarázható, hogy a standard termékek biztos, hogy hoznak egy minőségi szintet, míg az egyéb típusok vásárlása kockázatot rejt magában. Az egyutas raklapok színvonalával sem lesz gond, amennyiben megbízható helyről szerzi be azokat.

A Waller Furnér Kft.-nál mi jól felszerelt üzemben készítjük el a precízen megtervezett, szállításra optimalizált raklapjainkat. Az egyedi csomagolóipari termékek mind minőségben, mind méretben az Ön igényeihez illeszkednek! További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!