+36306874727 info@wallerfurner.hu

Az áruszállításban, illetve a raktározásban egyaránt elengedhetetlenül fontosak a raklapok. Azonban gyakran felmerül a kérdés: melyik típust válasszuk? Az EUR raklapok széles körben elterjedtek és jól ismertek, azonban érdemes mérlegre tenni az egyutas raklapok előnyeit is. 

Ismerjük meg kicsit közelebbről mindkét raklaptípust!

Az EUR raklap: jól bevált és megbízható

raklapokat

Szabványos méretek, könnyű kezelhetőség, tartósság és megbízhatóság, rendkívül kedvező ár-érték arány – ezek a legfőbb jellemzői az EUR raklapnak. A csomagolóipari terméknek, amely az Európai Unióban elfogadott szabványoknak megfelelően készül, ezért könnyen illeszkedik a raktárak, logisztikai központok és tehergépjárművek által használt tárolórendszerekhez. A szigorú előírások szerint gyártott raklapok kizárólag száraz fából készülnek, ezért nem gombásodnak és nem is penészednek. 

A Waller Furnér Kft. fatelepén száraz fenyőből készült, minőségi EUR raklapokat kínálunk. Termékeinkhez csereszavatosságot is biztosítunk!

Az egyutas raklap: rugalmas és testreszabható

raklapokat
Az egyutas raklapok sokkal rugalmasabbak és testreszabhatóbbak, mint szabványosított társaik. Különböző méretekben és anyagokból készülhetnek, így könnyen illeszthetők az adott munkafolyamathoz vagy szállítmányozási környezethez. Az egyutas raklapok mérete, minősége, teherbírása csak attól függ, hogy a megrendelőnek milyen elvárásai vannak. Ennek értelmében akár jobb minőségűek is lehetnek, mint az EUR raklapok.

Az egyutas raklapok általában költséghatékonyabbak az EUR raklapoknál. Ha a projekt vagy a vállalkozás rugalmasabb raklapmegoldást igényel, az egyutas raklapok kiváló választást jelenthetnek, mivel kevesebb pénzt kell rájuk fordítani, anélkül hogy lemondanánk a minőségről és a funkcionalitásról.

Minden raklapigényre megoldást kínálunk!

Legyen szó az EUR vagy az egyutas raklapokról, a Waller Furnér mindkettőt széles választékban kínálja ügyfeleinek. Fontosnak tartjuk, hogy partnereink minden igényüket kielégíthessék, és ezért mindig magas minőségű és megbízható raklapokat kínálunk, versenyképes áron. Ha további információra van szüksége vagy szeretné megrendelni a megfelelő raklapokat, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Elérhetőségeinket ITT találja!