+36306874727 info@wallerfurner.hu

Sokan azt hiszik, hogy a fa mindenhol ugyanolyan, és teljesen mindegy, hogy honnan vásárolják meg azt. Ez egy téves képzet! A repedezett, korhadt, gyenge, esetleg már megszürkült faanyag megvásárlása és használata nagy anyagi kárt generálhat, hiszen az építmény rövid időn belül elveszítheti stabilitását.

A minőségi, időtálló faanyag beszerzéséhez egy igazán jó fatelepet szükséges felkeresni, akiknél a termékek színvonala garantált.

Miből láthatja, hogy megbízható fatelepen jár?

Amikor éttermet keres, sosem azt választja, amelyikben minden szék üres, és nincs egy vendég sem, hiszen ezeken a helyeken az étel állott, napokig várja a fogyasztókat. Ha egy fatelepre látogat, szintén ezt a gondolatmenetet érdemes követni.

Nézzen szét, hogy vannak-e vásárlók. Olyan telepet keressen, ahol zajlik az élet, van pörgés és forgalom, dolgoznak az emberek. Ez azt jelzi, hogy van faanyagáramlás. Ahol megfeketedett, megszürkült anyagokat akarnak Önre sózni, az nem az a hely, amit keresett!

Fafeldolgozó vs. fakereskedő

Érdemes közvetlenül a fafeldolgozótól, nem pedig a kereskedőtől vásárolni! Amennyiben feldolgozót keres fel, sokkal inkább a saját igényeire szabott termékeket vihet haza, amellyel a továbbiakban jóval kevesebb munkája lesz. Rönkfából tulajdonképpen bármit könnyen elő tudnak állítani.

A fafeldolgozó  jobban ért a fához, a kereskedő csak termékként tekint a nyersanyagra, csak egy árucikk a többi között a palettáján. Mindemellett a feldolgozótól jobb áron vásárolhat fát, hiszen olyan, mintha közvetlenül a gyárból szerezné be azt, például mintha egyenesen a Nike gyárból kapná az új cipőjét.

Miért bízhat a Waller Furnér Kft.-ben?

Mi főként megrendelésre a raktárunkon levő – akár 12,00 méteres – rönkökből  gyártjuk és nem csak raktárkészletről adjuk a termékeinket, így egyedi méretben is kérheti azokat, a személyes igényeire szabva!

Azon kevés fatelepek közé tartozunk, ahol milliméter pontos épületfákat, faanyagot biztosítunk vevőink számára, igény szerint favédő anyaggal bevonva azokat.

A méretpontos, tökéletesre gyalult deszkákkal, gerendákkal, lécekkel már semmi többet nem kell tennie, csak össze kell raknia, barkácsolnia azokat. Gyalult faanyagainkat olyan könnyen összeszerelheti, akár egy szimpla legót.

Esetleges kérdéseivel, megrendeléseivel kapcsolatban keressen minket bizalommal!