Korábbi cikkünkben mindent megtudhat az egyutas raklapok tulajdonságairól, és a gyártás folyamatáról, azonban egy fontos tényezőről még nem beszéltünk. Ahhoz, hogy kiemelhessük az egyutas raklapok egyik lényeges szerepét, egy hasonlattal szeretnénk élni. Olvasson tovább, és tudja meg, hogy mi köze van a babkonzervnek az egyutas raklaphoz.

Ha úgy vesszük, tulajdonképpen a babkonzerv doboza maga is egyutas csomagolóanyag. Ugyanis a konzervdobozt a kibontásig használjuk, tartalmát kiürítjük utána pedig eldobjuk. Amikor vásárlás közben a babkonzervek között válogatunk, hogy melyiket vegyük meg, egészen biztosan nem azt fogjuk választani, amelyiknek a csomagolása meg van sérülve, a felirat olvashatatlan, a doboz be van nyomódva. Hiába tudjuk, hogy a konzerv tartalmának semmi baja nincs, akkor sem azt fogjuk betenni a kosarunkba.

És hogy miért hoztuk fel ezt a példát? Mert ez szemlélteti a legjobban, hogy mennyit számít az esztétikus csomagolás a termék megítélésében.

Engedje meg, hogy továbbvigyük ezt a gondolatot. Ha egy konzervnek igényes a csomagolása, a címkéje látványosan minőségi papírból, és nívós nyomtatással készült, akkor automatikusan azt gondoljuk, hogy a benne található termék is minőségi, és a cégről, márkáról is az lesz a benyomásunk, hogy nekik fontos a minőség, érdemes az ő terméküket választani. Azonban ha egy konzervnek silány színvonalú a csomagolása, a tartalmát sem szívesen kóstolnánk meg.

Tehát a jól megválasztott csomagolás magáért beszél, és nemcsak a termék megítélésében játszik közre, de egyenesen a cégről alkotott véleményt is nagyban befolyásolja.

Arról nem is beszélve, hogy gondoljon csak bele, hogy maga a termék több nagyságrenddel magasabb értéket képvisel, mint a csomagolóanyag. Ezáltal ha a csomagolóanyag nem tükrözi a termék értékét, színvonalát, az nagyon rossz fényben tüntetheti fel a céget. A csomagolás egyben presztízskérdés is, hiszen melyik az a nagy bevételű, sikeres, magára valamit is adó cég, amelyik silány csomagoláson akarja megspórolni a költségeket. Érdemes tehát a jobb minőségű csomagolást választani.

Mi tisztában vagyunk a csomagolás minőségének súlyával, és munkánkat eszerint, maximális szakértelemmel, és precizitással végezzük.

Nézze meg termékeinket!