+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

Gyalulás során a faanyag minden oldalát – négyfejes gyalugéppel – megmunkáljuk, hogy egy simább, esztétikusabb felületet kapjunk. Cikkünkből megtudhatja, hogy mik a gyalult faanyag legnagyobb előnyei!

Gyönyörű felületek

Gyalult faanyag felhasználásával sokkal szebb végeredményt érhetünk el, a fa felülete simább, fényesebb és egyenletesebb lesz, előtűnik a fa karaktere. Tökéletes választás kerti bútorok, teraszok, lépcsők elkészítéséhez.

Kényelmes használat

A gyalulás következtében az alapanyag sima és szálkamentes lesz, így a gyalult fából készített kerti bútorok használata sokkal kényelmesebb és biztonságosabb, nem kell amiatt aggódni, hogy a szálka felsérti a bőrét, vagy tönkreteszi a ruháját. Ráadásul a faanyaggal való munka közben is egyszerűbb vele dolgozni, könnyebben felületkezelhető, pácolható és lényegesen kevesebb bevonóanyagot igényel, mint egy fűrészelt felület.

Hosszú élettartam

Nem minden a küllem és a kényelem. A gyalult faanyagnak van egy ezeknél méginkább praktikus tulajdonsága, ez pedig nem más, mint az ellenállóképessége. Az ilyen módon kezelt faanyag ugyanis sokkal ellenállóbb a gombákkal, a környezeti hatásokkal és a különböző kártevőkkel szemben. Ezáltal a gyalult faanyagból készített termékek strapabíróbbak, és hosszabb élettartammal rendelkezhetnek.

A Waller Furnér Kft. hihetetlen árakkal várja akár a lakossági megrendelőket is! Tőlünk már előre méretre vágott és gyalult faanyagot is vásárolhat, mennyiségi korlátozás nélkül! Keressen minket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek az Önnek leginkább megfelelő faanyag kiválasztásában is!