Faanyagra minden házszépítési munka során szükség van, legyen az építés, felújítás vagy csak dekorálás. Az ezekhez felhasználni kívánt faanyag méretre szabása sok időt vesz igénybe. Szerencsére azonban a faanyag egyedi méretre vágottan is megvásárolható, ami jelentősen felgyorsíthatja a munkafolyamatokat.

Miben segít?

Az épületfa felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt. De a szabványméretek az elképzelteknek nem mindig felelnek meg. Ebben az esetben két választásunk van: vagy álmainkat szabványméretűre változtatjuk, vagy pedig a faanyagot változtatjuk álmainkhoz! Utóbbi megoldás sokkal barátibb, de sokszor a költség-, és időhatékonyság miatt előbbinél döntünk. A vágyainkat azonban nem éri meg feladni, főleg ha van kézenfekvő megoldás: pénztárcabarát, személyre szabott épületfa, gyors határidővel.

Vesse papírra álmait, a kivitelezést pedig bízza szakértőkre, így biztosan megfelelő végeredménnyel számolhat, az idő- és a költség spórolásával egyetemben.

Könnyed felhasználás

A fa számtalan olyan tulajdonsággal bír, amely miatt igen kedvelt építőanyag mind a mai napig. A fa könnyen megmunkálható, megfelelő kezeléssel pedig akár többször is felhasználható és felújítható. A tetőszerkezetek mellett kerti építmények, nyílászárók, burkolatok, bútorok, látványelemek készítése során is épületfát ajánlott használni.

Érdemes nagy figyelmet fordítani a megfelelő alapanyag beszerzésére. Egy méretpontos, szép ajtó, egy teljeskörűen megmunkált masszív lépcső, de az asztalos ipar szinte bármilyen terméke csak akkor lesz szemet gyönyörködtető, ha megfelelő alapanyagú és méretű fával dolgozunk.

A legtöbb tüzépen a méretre szabás csak bizonyos rendelési mennyiség felett érhető el, így javasolt olyan helyet választani, ahol ez nincs kikötve és plusz költséget sem jelent a méretezés.

A Waller Furnér Kft.-től mennyiségtől függetlenül rendelhet egyedi méretű, gyalult, előkészített faanyagot, így fatelepünk nemcsak az ipari felhasználók, de az építeni, barkácsolni vágyó magánszemélyek számára is nyitva áll!