+36306874727 info@wallerfurner.hu

A raklap egy rendkívül sokszínű csomagolóipari termék. Egyrészt megkönnyíti a szállítást és a rakomány mozgatását, másrészt nagyszerű bútorokat, kerti elemeket lehet készíteni belőle. A tömérdek inspiráló ötlet pedig messze túlmutat az asztalon és az ülőgarnitúrán. Hogy mit lehet még raklapból készíteni?

Szinte bármilyen bútor összeállítható ebből a csomagolóipari termékből, legyen szó tárolóhelyekről vagy kerti gyerekjátékokról. A legjobb kerti bútor ötletek egy egészen új világgá alakítják az addig megszokott otthonunkat. 

A természetes alapanyag már önmagában is igen jó hangulatot áraszt, a tudat és az érzés pedig, hogy  a saját kezünkkel állítottuk össze az adott bútort, nos, az semmivel sem összehasonlítható.

Összegyűjtöttünk néhány szuper raklapos ötletet, tarts velünk!

Hulladéktároló

Amennyiben úgy döntünk, hogy komposztáljuk a szerves hulladékot, komposztáló építésére is felhasználhatjuk a megfelelő kiegészítőkkel. Sőt, akár a kukát is elrejthetjük egy csinos, raklapokból összerakott tárolóban, aminek tetején növényeket is elhelyezhetünk, a még szebb látvány érdekében.

raklap

Dekoratív virágtartó és virágláda

A raklap virágláda akár magaságyásként is elkészíthető, aminek az egyik előnye, hogy nem kell lehajolni a növényekhez. Ebben az esetben gondoskodni kell egy bélésről is, ami az ágyáson belül tartja a rétegelt termőközeget, hiszen a raklap deszkái közül egyszerűen kiszóródna minden.

Akár egy speciális fűszerspirált is kialakíthatunk a raklapok segítségével, sőt, lépcsőzetesen is elrendezhetjük a cserepeket. Ez utóbbi módszer igen helytakarékos, így sokkal több növényt tarthatunk ugyanakkora helyen.

raklap

A régi álom is valóra válhat! Itt a kerti bárra a megoldás!

Ezzel az ötletes módszerrel gyorsan és egyszerűen kialakítható egy otthoni bár, de akár konyhai halpucoló vagy kis kerti konyha is lehet, ennek csak a képzelőerőnk szabhat határt.

A Waller Furnér Kft.-nél kedvére válogathat a fa alapanyagok közül! Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!–>