A DIY (Do It Yourself) mozgalom hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt években. Az emberek egyre inkább keresik az egyedi és személyre szabott megoldásokat, amiket saját kezűleg készíthetnek el. Ha az ötletek már elfogytak, elő a raklapokkal! Hiszen mi lehetne jobb, mint a raklapból készült bútorok, amelyek nemcsak környezetbarátak és olcsók, de különlegesek és trendik is?

Az alábbiakban szeretnénk megosztani néhány ötletet arról, hogyan lehet kreatívan felhasználni a raklapokat, és hogyan lehet belőlük valóban igazán hasznos és mutatós bútorokat készíteni.

Ágy

raklapból

Ha olcsó, mégis kényelmes ágyra vágyunk, akkor a raklapból készült ágy lehet a tökéletes választás. Egyszerűen csak helyezzük egymás mellé a raklapokat, rögzítsük őket egymáshoz, majd tegyük rá a matracot és a párnákat. A végeredmény egy különleges és trendi ágy lesz, amely egyedi stílust ad otthonunknak.

Kanapé

raklapból

Ha nincs szükségünk egy egész ágyra, viszont valami ülőalkalmatosságra annál inkább, a raklapból készült kanapé lehet az igazi. A kanapéhoz szükséges raklapokat egyszerűen egymásra helyezzük, illetve rögzítjük azokat, majd a végén rádobunk néhány párnát és takarót, hogy a kanapénk igazán kényelmes legyen.

Polc

raklapból

A raklapokból készült polc egyszerű és praktikus megoldás lehet az otthoni tárolásra. A polcokat egyszerűen rögzíthetjük egymáshoz, vagy akár a falra is felszerelhetjük őket. Mind a kertben, mind a garázsban jól jöhetnek, de ha a kialakításukra kiemelt figyelmet fordítunk, akár otthonunk belső helyiségeit is feldobhatjuk a raklapból készített polcokkal.

Asztal

Ha egyedi asztal után kutatunk, akkor a raklapból készült asztalnál nincs jobb. A raklapokat egyszerűen egymásra helyezzük, majd a végén rögzítjük azokat, végül pedig egy üveglapot helyezünk a tetejére. Az így kapott asztal bármely terasz tökéletes alkotóeleme lehet.

Amikor raklapból készült bútorokról van szó, a lehetőségek száma végtelen. A legfontosabb, hogy az elkészült bútorok biztonságosak és tartósak legyenek. A Waller Furnér Kft. egyedi, egyutas raklapokat kínál, amelyek segítenek ezeknek a kritériumoknak eleget tenni. Az egyutas raklapok különösen alkalmasak bútorok készítéséhez, mivel akár csúcsminőségű anyagból, illetve a kívánt méretben is megvásárolhatók.

Keressen minket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek bármilyen szakmai kérdéssel, illetve egyedi igénnyel kapcsolatban is! >>>