A fejlesztés, a folyamatos megújulás, illetve a termékpaletta bővítése kiemelten fontos vállalatunk számára. Így ismét egy új készítménnyel szélesítettük kínálatunkat. Az egyedi raklapok mellett most már EUR raklapok gyártásával, forgalmazásával is foglalkozunk. 

Mit kell tudni az EUR raklapról? 

Szabványos méretek, könnyű kezelhetőség, tartósság és megbízhatóság, rendkívül kedvező ár-érték arány – ezek a legfőbb jellemzői az EUR raklapnak. A csomagolóipari terméknek, amely az Európai Unióban elfogadott szabványoknak megfelelően készül, ezért könnyen illeszkedik a raktárak, logisztikai központok és tehergépjárművek által használt tárolórendszerekhez. Ez az egyik legelterjedtebb raklap típus, hiszen mérete és teherbírása számos előnyt biztosít. A szigorú előírások szerint készült raklapok kizárólag száraz fából készülnek, ezért nem gombásodnak és nem is penészednek. 

A Waller Furnér Kft. fatelepén száraz fenyőből készült, minőségi EUR raklapokat kínálunk. Termékeinkhez csereszavatosságot is biztosítunk!

EUR

EUR vs. egyutas raklap 

Önben is felmerült a kérdés, hogy vajon melyik raklaptípus mellett érdemes dönteni? Mi lehet a különbség az EUR és az egyutas raklapok között? És melyikkel járhat jobban? Csak olvasson tovább, és megtudja!

Az egyutas raklapok neve becsapós lehet, ugyanis azt sugallja, hogy csak egyszer használható a termék. Ez azonban közel sem fedi a valóságot! Az egyedi raklapok mérete, minősége, teherbírása csakis attól függ, hogy a megrendelőnek milyen elvárásai vannak. Ennek értelmében, akár még jobb minőségűek is lehetnek, mint az EUR raklapok, így nyilvánvalóan többszöri szállításra is alkalmassá válhatnak. 

Az egyutas raklapok mérete, tömege és terhelhetősége szerint határtalan variációban kérhetők, tehát tökéletesen illeszkednek a személyes céljaihoz. Ennek ellenére az EUR raklapok mégis népszerűbbek, mint az egyediek. Ez azzal magyarázható, hogy a standard termékek stabil minőséget ígérnek, míg az egyéb típusok vásárlása kockázatot rejt magában. De természetesen az egyutas raklapok színvonalával sem lesz gond, amennyiben megbízható helyről szerzi be azokat.

EUR

A Waller Furnér Kft.-nál jól felszerelt üzemben készítjük el a precízen megtervezett, szállításra optimalizált raklapjainkat. Az egyedi csomagolóipari termékek mind minőségben, mind méretben az Ön igényeihez illeszkednek, az EUR raklapok pedig tökéletesen eleget tesznek az előírásoknak!

További részletekért, illetve árajánlatért, lépjen velünk kapcsolatba! >>>