Az építőipar nem áll le! Az otthonteremtési támogatások rengeteg embert ösztönöztek arra, hogy építkezésbe vagy felújításba kezdjenek. Ezt csak fokozza, hogy itt a jó idő, itt az építkezési főszezon!  Mindez az építőanyagok, többek között a fa árán is jól látszik, ugyanis áremelkedéssel kell számolni. 

A faipart két oldalról támadják.

A klímaváltozás, a pusztuló erdők és a feldolgozható fa mennyiségének csökkenése nagy problémát jelentenek. Bár megfelelő erdőkezelést egyre tekintélyesebb területen végeznek, illetve a telepített erdők aránya is egyre nagyobb, de így is folyamatosan csökken a világ erdeinek mérete. Ehhez társul a kereslet őrült növekedése. Kína és az USA hihetetlen mennyiségben vásárolja fel a faanyagot. 

A fa iránti kereslet folyamatosan növekszik, azonban a kínálat csak nehezen, az árak növelése mellett tudja tartani vele a lépést. 

faalapanyag

Ha Ön faanyag vásárlásán gondolkodik, nem érdemes várakoznia! 

Az utóbbi néhány hónap azt mondatja velünk, hogy két hónap alatt akár 20-30%-ot is drágulhat a fa.

Döntsön még ma, és vásároljon a lehető legolcsóbban épületfát!

A mi fatelepünkön mindent megtalál, amire szüksége lehet. Elsősorban fenyő rönkből – luc-, erdei-, vörösfenyő – készített, standard keresztmetszetű és egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk. De gyalult, áztatott faanyagot is biztosítani tudunk.

Fatelepünk nemcsak az ipari felhasználók, hanem az építeni, barkácsolni vágyó magánszemélyek számára is nyitva áll! Keressen minket bizalommal!