Az aktív pihenés szerelmeseinek ideális elfoglaltság a barkácsolás, a fával való kreatív, izgalmas munka. A fabrikálás nem csak kikapcsolódást jelent, hiszen kis tapasztalattal is valódi kincsek hozhatók létre. Most a barkácsötletek három legjobbját hoztunk el Önnek, amelyekkel elütheti a nyári délutánjait, végeredményként pedig olyan tárgyat kap, amellyel otthonát feldobhatja, mutatósabbá teheti. 

Kádtálca

A túlhajszolt napok végén nincs is jobb annál, mint belebújni egy kád forró vízbe és kipihenni a nap fáradalmait. Az élmény persze fokozható, ha néhány olyan kiegészítővel dobjuk fel a fürdőszobát, amelyek hozzájárulnak a felhőtlen relaxáláshoz. A kádtálca tökéletesen alkalmazható arra, hogy néhány mécsest vagy szál virágot elhelyezzünk rajta. A fürdőszobai kellék elkészítéséhez csak pontos mérés és egy szép fadarab szükséges. A felületkezelő anyagokkal pedig könnyen variálható a kádtálca színe, stílusa. 

barkácsötletek

Vágódeszka

Miért is kellene a vágódeszkának hagyományos formájúnak, kinézetűnek lennie. A saját készítésű, természetes deszka akár a konyha legfőbb ékévé is válhat, hiszen alátétként is jól szolgálhat. Ügyeljen arra, hogy a fán található görcsök ne maradjanak a kész deszka felületén, hiszen ezek ellehetetlenítik a használatát. A durva, éles éleket gömbölyítse le, illetve csiszolja le a felületét, hogy használat közben semmiképp ne okozzon sérüléseket. 

barkácsötletek

Újságtartó

Bár egyre kevesebbet olvasunk nyomtatott sajtót, egy jól megválasztott, elkészített újságtartó még mindig tökéletes dekoreleme lehet a nappalijának. És ha nincs újság, ott a könyv. Mérjen pontosan, használjon ceruzát, vágjon precízen, majd illessze össze az elemeket. És már kész is az újságtartó. 

barkácsötletek

Amennyiben a legújabb barkácsterveihez faanyagra lenne szüksége, keressen minket bizalommal. A Waller Furnér Kft. fatelepén a kisebb, akár néhány léces megrendeléseket is teljesíteni tudjuk. 

Ha pedig további barkácsötletek után kutakodna, olvassa el korábbi cikkünket is!