Talán soha nem volt még fontosabb a kereskedelmi ellátási lánc számára, hogy tökéletesítse folyamatait, mint ma. 

A logisztikában a prioritások közé tartozik a helykihasználás optimalizálása, a hatékonyság és a gyorsaság javítása, valamint a jól megszervezett, költséghatékony ellátási lánc létrehozása. Mindezek cizellálására számos mód létezik, többek között a szállításhoz szükséges csomagolóanyagok okos megválasztása is sokat nyom a latba. 

Bár hosszú évekig az EUR raklapok uralták a csomagolóipari termékek népszerűségi listáját, ma már az egyutas raklapok felívelésének időszakát éljük. A logisztikai folyamatok tökéletesítéséhez ugyanis az egyedi egyutas raklapok kínálhatnak megoldást. De mitől jobb az egyutas, mint az EUR? Három pontban összeszedtük!

1. Illeszkedik az igényekhez

Az EUR raklapok az európai szabvány szerint készülnek, mind méretüket, mind minőségüket tekintve. Ez előnyös abból a szempontból, hogy egy fix színvonalat képviselnek, viszont egyáltalán nem passzinthatók az adott termékhez. Az egyutas raklapok mérete, tömege és terhelhetősége szerint szinte határtalan variációban kérhetők. A raklap tehát a megrendelőhöz és a szállított áruhoz alkalmazkodik, és nem fordítva. 

egyutas

2. Kimagasló minőségben is elérhető

Az egyutas raklappal kapcsolatban, már csak a nevéből adódóan is sokakban kétségek merülnek fel, azonban ezek az aggályok alaptalanok. Az egyutas típusok legalább ugyanolyan, de akár jobb minőségűek is lehetnek, mint az EUR szabványdarabok. Ez csak attól függ, hogy a megrendelő milyen elvárásokkal rendelkezik. Igény esetén kiváló teherbírással és kifogástalan minőséggel bírnak. 

3. Kedvezőbb áron kapható

Rendszerint az egyutas csomagolóanyagok az EUR raklapoknál árban kedvezőbbek, így a kiadásokból is le lehet faragni, amennyiben ezeket választja. A mai gazdasági helyzetben ez nagy plusz az egyedi csomagolóipari termékek mellett. 

egyutas

A Waller Furnér Kft.-nél az egyedi raklapok a megbízók elvárásai szerint készülnek! Saját, jól felszerelt üzemünkben készítjük el a pontosan megtervezett, és a konkrét szállításra optimalizált termékeket.

További kérdések esetén, illetve árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!