+36306874727 info@wallerfurner.hu

A közúti áruszállítás közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. A gördülékeny szállítmányozás legtöbb esetben komoly logisztikai munkát, magas fokú biztonságtechnikai képzettséget, valamint a jogszabályok és az előírások alapos ismeretét igényli.

Mi befolyásolhatja a sikeres szállítást?

A legjobb, ha a szállító felkészül minden várt és váratlan helyzetre, még azelőtt, hogy a szállítás folyamata elkezdődne. Nyilván a teljes felkészültség lehetetlen, de a legtöbb kellemetlen szituáció, a megfelelő szakmai tudás és tapasztalat mellett elkerülhető.

A sikeres szállításnak mindenképp előfeltétele a termékek épségének biztosítása. Ehhez érdemes előtérbe helyezni olyan csomagolóipari termékeket, amelyekkel a védelem garantálható.

A közúti áruszállítás lényeges eleme a raklap

Ahol a siker elbukhat

A szervezetlenség, a felkészületlenség, a szakmai tapasztalat hiánya, vagy a biztonsági előírások figyelmen kívül hagyása miatt hatalmas anyagi károk keletkezhetnek. Épp ezért, a sikeres szállítás érdekében alaposan és körültekintően kell megszervezni a közúti áruszállítás minden mozzanatát. Olyan részleteket is figyelembe kell venni, mint a szükséges engedélyek megléte, az úthálózati viszontagságok, a rakomány megfelelő rögzítése, az eseti sérülések elkerülése.

A rakomány biztonságos szállítása

Fontos és meghatározó mozzanata az áruszállításnak az áru biztonságba helyezése, ugyanis ez nagymértékében hatással lehet a sikeres teljesítésre. Amennyiben nem megfelelően van rögzítve a rakomány, sérülhet az áru, vagy akár teljesen tönkre is mehet. A csomagolóipari termékekkel épp ezeket a helyzeteket lehet elkerülni, hiszen felhasználásuk során az áru plusz védelemben részesül.

Kerülje el a buktatókat! A Waller Furnér Kft.-tól raklapot, kalodát és faládát is beszerezhet, méghozzá egyedi, a termékeihez illeszkedő méretben és minőségben!