+36306874727 info@wallerfurner.hu

A modern lakberendezésben teret hódított magának a fenntarthatóság, a naturális anyagok használata. A természet közelisége a közérzetünket javítja, amit szerencsére már a lakásunkba is beköltöztethetünk a lambéria segítségével. Itt azonban ne nagymamáink retró falaira gondoljunk, ugyanis rengeteg korszerű technikával dobhatjuk fel otthonunkat.

Mit kell tudni a lambériáról/ hajópadlóról?

A lambéria és a hajópadló általában luc-, és erdeifenyőből ritkábban vörösfenyőből készül. Szélei, ahogy összekapcsolódnak, szinte homogén felületet képeznek, ennek köszönhetően abszolút alkalmas mennyezet, vagy épp padló burkolására is.

Sokszínűen felhasználható

A modern otthonokban dekoratív design elemként is alkalmazható, persze nem abban a formában, ahogy azt a 80-as, 90-es években használták. Szabadjára engedheti a fantáziáját, mert a lambériával viszonylag könnyű dolgozni, így a kívánt méret és forma többnyire korlátok nélkül elérhető. A megszokott natúr színtől is elrugaszkodhat, hiszen bármilyen árnyalatúra festheti, így természetes harmóniát teremtve otthonában.

A lambéria egy valódi dekorelem

Nem kell a folyosó vagy a szoba minden egyes szegletét, padlótól a plafonig beburkolni, a ház vagy a lakás kisebb részein is jól mutathat. A lambériával borított fal modern külsőt kölcsönöz az előszobának, de akár a nappalinak is. Főként, ha a bútorhoz passzoló színűre festi le, nem kell mindig a hagyományos lakkozott verzióban gondolkodni. A minimál, vagy a skandináv stílus kedvelőinek is remekül jöhet néhány lambériás design elem, ugyanis letisztult, egységes, tágas tér hozható létre általa.

A lambéria ezer arca

Nem csak a fal dekorálására alkalmas a lambéria. Tagolhatja vele a helyiségeket, süllyesztheti a mennyezetet, burkolhatja a fal mentén futó elektromos berendezések zsinórjait, szigetelheti vele a hideget sugárzó falakat. Egyszóval bárhol felhasználható! A megfelelően előkészített elemek még a vizes helyiségekben is megállják helyüket! Rögzítheti vakolatra, gipszkartonra, OSB-lemezre, illetve bármilyen szilárd burkolatra! Felhasználásának csak a fantázia szab határt!

A Waller Furnér Kft. fatelepén a legjobb minőségű lambériát szerezheti be! További részletekért lépjen velünk kapcsolatba!