+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

A raklap rendkívül hasznos eszköz az áruszállítás során, de ha elvonatkoztat rendeltetésszerű használatától, láthatja, hogy valójában nagyon sokoldalúan felhasználható alapanyag is lehet. A raklap felhasználásának határt csak a kreativitás szabhat.

Mielőtt belefogna az átalakításba

Fontos, hogy mielőtt a raklapok új életre kelnének, mindenképp az első lépés a lecsiszolásuk kell hogy legyen. A csiszolatlan felületek ugyanis kisebb-nagyobb baleseteket okozhatnak, főleg ha gyerekeknek készül belőle használati eszköz. Ezután a fa ápolása is lényeges, amit páccal, vagy festékkel megtehet, ez növeli a használati élettartamát is.

Gyerekekre formálva

A raklapokból készíthető olyan használati tárgy is, amivel a gyerekeknek nagy örömöt lehet okozni, például egy mászóka. De ugyanúgy alkalmas játéktárolók, függőágyak, kerti kuckók, vagy lombházak építésére is.

Leggyakoribb felhasználása

Túlnyomó többségében a raklapokból bútorok készülnek. Könyvespolcok, komplett kerti bútorok, napozóágyak, asztalok, fotelek, különböző tárolók, ágyak, olvasósarkok. De ennek a felsorolásnak még nincs vége, hiszen szinte minden elkészíthető ebből a csomagolóipari termékből.

Raklap ágy

Miért jó ötlet raklapból barkácsolni?

A raklapok jellemzően rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező faanyagból készülnek. Masszív, kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. Az időjárás viszontagságaira jól reagál, beltéri felhasználás esetén pedig a párát is jól bírja. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően, egyre elterjedtebb a raklapok effajta felhasználása.

A Waller Furnér Kft. fatelepén egyedi raklapokat, különféle méretben és minőségben vásárolhat!