Szeretnénk megnyugtatni minden kedves meglévő és jövőbeli partnerünket – beszállítóinkat és megrendelőinket egyaránt – hogy továbbra is folytatjuk a gyártást.

 

Fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra, hiszen cégünk legnagyobb értéke az emberekben – a munkatársakban és a partnerekben – rejlik. Ezzel együtt azt gondoljuk, hogy egy esetleges leállással komoly gazdasági károkat okoznánk, amit szeretnénk elkerülni. Ezért folytatjuk a munkát, és továbbra is azon dolgozunk, hogy a kialakult egészségügyi helyzet ellenére, a megszokott minőséget biztosítsuk minden megrendelőnk számára.

 

Partnereinket is arra biztatjuk, hogy a körülmények ellenére, a szakemberek által ajánlott óvintézkedések mellett, amennyire lehetséges folytassák a termelést, hiszen a negatív gazdasági következményeket nekünk kell megakadályoznunk.

 

Természetesen a legfontosabb, hogy a termelés mellett megtegyünk minden szükséges lépést a környezetünk biztonsága, és egészsége érdekében, ezért ezt továbbra is prioritásként kezeljük, ehhez bevezettük a szükséges óvintézkedéseket, betartjuk a hatósági előírásokat és a szakemberek javaslatait.

 

Az esetleges változásokról, további tudnivalókról folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

 

Kérdéseivel, megrendelésével kapcsolatban keressen továbbra is bizalommal!

 

Waller István és Waller Krisztián

 

ügyvezetők