+36306874727 info@wallerfurner.hu

Jól tudjuk, hogy nem olcsó mulatság az építkezés, azonban ezzel sokan csak akkor szembesülnek, amikor a házépítési munkálatokba már belecsaptak, és már csak előre van, nincs visszaút. 

Ekkor jön a töprengés, vajon hol, min, mikor lehetne spórolni? 

A legegyszerűbb, ha a felhasznált építőelemek, nyersanyagok, például a faanyag minőségéből és ezáltal árából farag le. 

Ne! Itt álljon le! Semmiképp ne az alapanyagon spóroljon. 

A piaci ár alatt megvásárolt épületfa az esetek jelentős részében jóval nagyobb gondot és anyagi terhet ró majd Önre. 

Az olcsó faanyag rendszerint minőségében nem hozza azt a szintet, amit egy építkezéshez használt fának képviselnie kell. Az olcsóbb anyagoknál előfordulhatnak repedések, görbülések, tekeredések ezért nehéz őket megmunkálni, problémás dolgozni velük. A faanyag barna korhadása és a bogárrágások szintén csökkentik az árát, ezeknek a felhasználását nem javasoljuk, mert a szerkezet élettartamát jelentősen csökkentik. 

A helyreállítási munkálatok számottevően több pénzt emésztenek fel, mintha a kezdetekben a kicsivel költségesebb opció mellett tette volna le a voksát. Ezért javasolt az ár helyett a minőségre helyezni a hangsúlyt, amikor az alapanyagok vásárlására kerül a sor. 

építkezés

Gondoljunk csak bele, ha a tetőszerkezet gerendái, lécei néhány éven belül felmondják a szolgálatot, a teljes tetőt le kell bontani. Mindez rengeteg idővel, energia- és persze pénzveszteséggel jár, hiszen hatalmas munkáról van szó. 

Ha már egyszer belevágott az építkezésbe, törekedjen arra, hogy nívós, hosszú évtizedekig hibátlan létesítményt hozzon létre. 

Kerülje el a javításokból eredő plusz költségeket a Waller Furnér Kft.-vel! Mi kizárólag megbízható, időtálló, épületfát kínálunk megrendelőink számára. 

A 100%-os minőséget vagyunk képesek biztosítani, impregnált, tehát bemártásos vegyi technológiával konzervált nyersanyagainkkal. 

Fatelepünkön automata, hidraulikus működtetésű 14,5 méteres merítőkád áll rendelkezésre a fűrészáru impregnálásához. A tetőszerkezethez szükséges gerendáktól kezdve egészen a kerti kispad utolsó eleméig mindent be lehet mártani a brómot tartalmazó vegyi anyagba. Ezzel a kezeléssel akár a többszörösére is növelhető a faanyag élettartama. 

A Waller Furnér Kft. fatelepén többféle épületfát kínálunk Önnek, így tőlünk az építkezés összes munkafázisához be tudja szerezni az alapanyagokat. Legyen szó deszkáról, pallóról, gerendáról vagy lécről, keressen bennünket bátran!