A természet szépségének, erejének és sokoldalúságának köszönhetően a fa végtelen lehetőséget kínál az építészet és a tervezés terén. Az épületfa teherhordó szerkezetként és belsőépítészeti anyagként is használható. Azonban jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy az épületfa beszerzése nem megy egyik napról a másikra.

A beszerzés menete

Ha tudja, hogy mekkora mennyiségű épületfára van szüksége, akkor az első lépés, hogy egyeztet egy fafeldolgozó üzemmel, hogy az elképzelt minőségű, mennyiségű faanyag előkészítését meg tudják kezdeni. Ezt érdemes a felhasználás előtt hat-nyolc héttel megtenni. Így biztosan időben rendelkezésre áll majd az alapanyag. Ugyanis a rendelés leadása után a fakereskedőnek is szüksége lehet némi átfutási időre, amíg kiérkezik a megrendelt fa a telepre. 

Egy megbízható fakereskedő, ha időben tud a megrendelésről, akkor biztos lehet abban, hogy pontosan, a határidő betartása mellett teljesíteni fogja a rendelést. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy Ön is előrelátó legyen és úgy tervezze meg az építkezést, hogy mindenre jusson idő. 

Ne a holnapi építkezésre próbálja meg sietve beszerezni az épületfát, mert csalódás fogja érni, és csak felesleges stresszel és bosszúsággal fog járni, hogy nem gondolkozott előre.

épületfa

Kerülje el a feszült pillanatokat azzal, hogy mindent időben megtervez, ebbe pedig a faanyag megrendelését is átgondoltan belekalkulálja. Így Önt sem fogja senki hátráltatni abban, hogy a megálmodott épület, faszerkezet, bútor vagy felújítás a lehető leghamarabb, az Ön elképzelései szerint valósuljon meg.

Ha megbízható fafeldolgozóra van szüksége, aki a szükséges épületfát határidőre leszállítja Önnek, akkor forduljon hozzánk bizalommal!