+36306874727 info@wallerfurner.hu

Manapság a raklapokat modern, jól működő gyártótechnológiával állítják elő. Így gyors ütemben elkészülnek, miközben minden előírásnak, szabályozásnak megfelelnek.

A különböző ipari ágazatok sajátos jellemzői miatt azonban előfordulhat, hogy egyedi igényekhez illeszkedő csomagolóipari termékekre van szükség, ugyanis a szabványraklapokhoz nem minden termék passzol.

Ebben az esetben nyilván nem az a megoldás, hogy az általános raklapmérethez igazítja szállítandó terméke méretét. Ne Ön alkalmazkodjon a raklaphoz, inkább az illeszkedjen az Ön elvárásaihoz.

Mit kell tudni az egyedi raklapokról?

Az egyedi raklapok gyártási eljárása tökéletesen megegyezik a szabványtermékek előállításának folyamatával, de természetesen ezek a különleges paraméterek maximális figyelembevétele mellett készülnek.

Az egyutas csomagolóipari termékek esetében megválasztható: a méret, a minőség, a terhelhetőség, a fedlaphézag, a kezelési eljárás, illetve a kiegészítő termékek is.

Azokon a felhasználási területeken, ahol nem követelmény az EUR szabványú raklapok alkalmazása, érdemes egyedi raklapokat gyártatni. Megtérülő beruházás, ha a körülményeket igazítja a tevékenységi köréhez.

Az egyutasok az EUR raklapoknál árban kedvezőbbek, így a kiadásokból jelentőset faraghat, ha ezeket választja.

A minőségi, egyedi raklapok gyártásában is számíthat a Waller Furnér Kft. tapasztalatára és szakértelmére. Mi felmérjük az optimális kivitelezés lehetőségeit, és megtervezzük a terméket, hogy a szállítás során már minden klappoljon. További részletekért, illetve árajánlatért keressen minket bizalommal!