+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

Egyik legnagyobb ügyfelünket, az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft-t kérdeztük együttműködésünkről. Olvasson tovább a válaszokért!

 

Miért választották a Waller Furnér Kft.-t, mi volt benne a legszimpatikusabb?

 

Több éve állunk kapcsolatban a céggel. Még az előző tulajdonossal is szerződésben álltunk, de amióta átvették, még inkább elégedettek vagyunk. Folyamatosan, minden évben versenyeztetjük a beszerzést – a jelentős fa csomagolás megrendelések miatt – de mindig a Waller Furnér Kft. nyújtja a legjobb ajánlatot. Mind a termékek és a hozzájuk tartozó szolgáltatás minősége, mind a jó kommunikáció, mind pedig a versenyképes árak, a szerződések folyamatos meghosszabbítását eredményezték az elmúlt években.”

 

Milyen a kapcsolat, az ügyintézés a céggel?

 

“A Waller Furnér a legjobb beszállítóink között szerepel, igazán sikeres az együttműködés. A megbeszélések és tárgyalások során mindig arra törekszünk, hogy megtaláljuk a mindkét fél számára legideálisabb megoldásokat, amiben a Waller Furnér is mindig partner. A gyáregységek visszajelzése alapján is jó a kapcsolat a cégeink között. Rugalmasak, segítőkészek. A megkeresésekre, extra igényekre hamar reagálnak és legtöbbször pozitív válasszal. A napi ügyintézés is gördülékeny, jó a kommunikáció.”

 

Miért szeretnek a Waller Furnér Kft.-vel dolgozni, miben nyújt többet, mint más, hasonló cégek?

 

“Elsősorban azért, mert jobban ügyelnek a termékek minőségére, és megbízhatóan, határidőre szállítanak. A sürgős eseti igényeket is gyorsan lereagálják. Ellentétben más beszállítókkal, nincs velük probléma, nekünk nincs vele gondunk, és nem kell plusz energiát belefektetnünk az együttműködésbe. Ha egy beszállító felől nincs hír, az jó hír, és felőlük nincs. Ők a legrugalmasabbak.”

 

Akkor mondhatjuk, hogy elégedett az együttműködéssel?

 

“Igen, maximálisan. Az elhangzottak alapján is érezhető, hogy nagyon elégedettek vagyunk a termékek minőségével és a szolgáltatással is. Emiatt hosszú távú partnerségre törekszünk a céggel.”

 

Ajánlaná a céget, és ha igen, miért?

 

“Igen, a korábban említett rugalmas együttműködés, illetve Waller István úr segítőkészsége, gyors árajánlat készítése és teljes körű, de mégis lényegre törő kommunikációja miatt.”

 

Van esetleg olyan értéke a Waller Furnér Kft.-nek, vagy egy általuk elvégzett, említésre méltó munka, amit kiemelne, ami miatt kimagaslónak tartja a céget?

 

“Az értékek tekintetében a gördülékeny problémamegoldást, a jó hozzáállást emelnénk ki. Egy olyan nagyvállalat életében, mint az Arconic, ezen értékek különösen fontosak a folyamatos ellátás biztosításához, és nem utolsó sorban a gazdaságos működéshez. A Waller Furnér Kft. megérti a multik igényeit.

Egy konkrét történetet is fel tudunk hozni. Az egyik esetben megszorultunk egy másik beszállítóval kapcsolatban, ugyanis betegség miatt egy nagyobb létszám kiesett, és ezért gondjuk akadt a határidőre való gyártással. Más cégektől 1-2 hetes határidőre kaptunk volna vállalást, az adott raklap családból, ami óriási károkat okozott volna az Arconic Köfém Kft.-nek. Szerencsére a Waller Furnér Kft. megoldotta a problémánkat. Csütörtökön kerestük fel őket, és a hétvégén már beérkezett hozzánk egy részszállítás, hétfőre pedig a teljes mennyiség. Ez a vevőközpontú hozzáállás hihetetlen érték. Mi exportra dolgozunk, és a pontosság az elsődleges számunkra a vevőink felé. Ehhez elengedhetetlen egy ilyen partner, mint a Waller Furnér Kft., hiszen az ilyen esetekben nemcsak az extra szállítások költségétől óv meg, hanem a hírnevünket is megvédi.

Ha az Ön számára is fontosak ezek az értékek, keresse őket bizalommal!”