+36306874727 info@wallerfurner.hu

Sok vállalkozás egyik legnagyobb dilemmája, hogy megtalálja a legoptimálisabb tárolási és szállítási megoldást árui számára. Mindezt úgy, hogy termékei biztonságban legyenek és ne sérüljenek meg akár belföldi, akár nemzetközi szállításról legyen is szó.

Az áruk biztonságos szállítása vitathatatlanul fontosabb, mint valaha. Olyan időszakot élünk, amikor a kedvezőtlen körülmények globális problémákat okoztak a szállítmányozás területén is. A vállalatok általában lenyelik a szállítás során keletkező károkat. Pedig léteznek olyan megoldások, melyek alkalmazásával a termékek sértetlenül és veszteség nélkül érnek célba. Ilyen megoldás a faláda is.

faláda

Milyen előnyei vannak, ha faládában szállítja termékeit?

A faláda ideális hosszú távú használatra. Ezenkívül tartóssága és szilárdsága extra védelmet nyújt, amely biztosítja, hogy az árucikkei ne sérüljenek meg a szállítás során.

Nehéz csomagok esetében az egyetlen járható út

Sokkal masszívabbak, sokkal több mozgatást és emelést bírnak ki, mint más típusú csomagolások. Ez az erő és minőség elengedhetetlen, ha egy kifejezetten nehéz termékről van szó, amelyet gépnek kell felemelnie a szállításhoz.

A faláda erős védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben 

A fából készült láda sokkal biztonságosabb, mint bármely más típusú csomagolás. Ennek eredményeképpen a csomag védve van a nedvességtől és a szélsőséges időjárástól is.

Csökkenti a szállítási költségeket

Ha minden ládáját a termékek pontos specifikációi szerint szabja testre, nem lesz feleslegesen elpazarolt vagy értelmetlen anyagokkal kitöltött hely bennük. Ezzel a megközelítéssel több faláda is elfér a szállítás során. A fából készült ládák ráadásul nem nyomják össze a bennük lévő termékeket. A hasonló formájú ládák egymásra helyezhetők, ami tovább csökkenti a pazarolt helyet.

faláda

Biztonságot nyújt a hosszú utak során

Amellett, hogy tartósak és masszívak, sokkal nagyobb biztonságban vannak a termékek egy fából készült egyedi ládában, mintha csak műanyagba lennének csomagolva vagy dobozba tennék őket.
Egy fából készült ládát sokkal nehezebb feltörni, mint ollóval egy kartondobozt felvágni, igaz?

Válassza a stabil védelmet és iktassa ki a szállítási sérülések kockázatát!

A Waller Furnér Kft. kiváló minőségű faládái zökkenőmentes szállítást biztosítanak a csomag súlyától, anyagától vagy méretétől függetlenül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és jusson hozzá a legbiztonságosabb csomagolóipari megoldásokhoz – jó áron!