A fenntarthatóság és a környezetvédelem ma már nem csupán divatos kifejezések, hanem az élet minden területén elvárt követelmények. A fűtési szezonban egyre többen keresik azt a tüzelőanyagot, amely környezetbarát választásnak bizonyulhat. Épp ezért a Waller Furnér Kft. egy olyan faanyaggal bővítette termékpalettáját, mely azok számára is a zöld fűtés lehetőségét kínálja, akik cserépkályhával, kandallóval vagy az egyre stílusosabb öntöttvas kályhával biztosítják otthonuk melegét. 

A Waller Furnér Kft. bemutatja új termékét, a kötegelt vagy darabolt kiszerelésben is kapható lágy lombos széldeszkát, amely nem csupán kiváló tüzelőanyagként szolgál, hanem környezetvédelmi szempontból is előnyös. 

tüzelőanyagot
Miért éri meg a lágy lombos széldeszka mellett dönteni? 

A darabolt és kötegelt lágy lombos széldeszkák a faipari munkák melléktermékeként keletkeznek, így teljes mértékben környezetbarát választásnak bizonyulnak. A Waller Furnér kínálatában több méretben is elérhető nyár, hárs és fenyő széldeszkák minőségi és hatékony gyújtósként, illetve tüzelőanyagként szolgálnak. 

Vállalatunk mindig is arra törekedett, hogy vásárlói részére a minőségi termékeket elérhető áron kínálja. Új termékünk esetében sincs ez másként! A darabolt és kötegelt lágy lombos széldeszka most szenzációs áron érhető el, így beszerzésével nem csak a környezetet, a pénztárcáját is kímélheti. 

A kötegelt és darabolt lágy lombos széldeszkák egyszerűen kezelhetők és könnyen tárolhatók. Ráadásul darabolt változatai a jól megválasztott méretnek és formának köszönhetően tökéletesen illeszkednek a különböző típusú kandallókba és cserépkályhákba, minimalizálva ezzel az előkészítési időt és a tüzelés során fellépő kényelmetlenségeket.

tüzelőanyagot
Zöld döntés a jövőért: lágy lombos széldeszka

A lágy lombos széldeszkák nem csupán egy ideiglenes megoldást jelentenek a jelenlegi fűtési igényekre, hanem hosszú távú befektetésnek minősülnek a környezetünk és a jövőnk érdekében. A Waller Furnér Kft. elkötelezett amellett, hogy a legkiválóbb minőségű, környezetbarát termékeket kínálja ügyfeleinek. Ne maradjon le erről az innovatív és fenntartható tüzelőanyagról! Válassza a lágy lombos széldeszkákat, és tegyen Ön is a zöldebb jövőért!

Látogasson el dudari telephelyünkre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink bármilyen kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésére! Elérhetőségeinket ITT találja.