+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

Ha faanyagról van szó, a Waller Furnér Kft. a biztos választás! Kínálatunkban a fűrészáruktól kezdve a raklapokon át egészen a rétegelt-ragasztott termékekig minden megtalálható. De ha mindez nem lenne elég, választékunk egy újabb termékkel bővült, a kötegelt, illetve darabolt lágy lombos széldeszkával, amelyhez szenzációs áron juthat hozzá. 

Széles választék, minden igényre!

Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy komplex, teljes körű megoldásokat nyújthassunk ügyfeleink számára, méghozzá első kézből. Egyedi gyártási lehetőségeink és széleskörű szolgáltatási körünk lehetővé teszi, hogy partnereink egy helyről, kényelmes és produktív együttműködés keretein belül szerezzék be a szükséges faipari termékeket. 

A vásárlói igényeknek való megfelelés miatt termékkörünk folyamatosan bővül. Most a kötegelt és darabolt lágy lombos széldeszka az, amivel gyarapodott a Waller Furnér Kft. palettája. A több méretben elérhető nyár, hárs és fenyő széldeszkák minőségi és hatékony gyújtósként, illetve tüzelőanyagként szolgálnak. 

széldeszka

Megbízható minőség és kedvező árak egy helyen!

Vállalatunk mindig arra törekedett, hogy vásárlói részére ne csak kiemelkedő minőségű termékeket, hanem elérhető árakat is kínáljon. A lágy lombos széldeszkák esetében sincs ez másként, ugyanis a faanyag rendkívül jó áron érhető el.

Nézzen szét széles kínálatunkban még ma!

Látogasson el dudari telephelyünkre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, szakértő kollégáink bármilyen kérdés esetén szívesen állnak rendelkezésére! Elérhetőségeinket ITT találja.