+36306874727 info@wallerfurner.hu

A szabványos EUR raklapok mérete konkrétan meghatározott, így a cégeknek a szállítmányozási vagy raktározási munkák során, azokhoz kell alkalmazkodniuk. Erre azonban semmi szükség! Válassza az egyedi, egyutas típust és a raklap idomul majd az Ön igényeihez!

Az egyedi, egyutas raklap jellemzői

A felhasználókban az egyutas raklappal kapcsolatban kezdetben kétségek merültek fel, azonban mára bebizonyosodott, hogy a tévhitek alaptalanok voltak. Az egyutas raklapok legalább ugyanolyan, de akár jobb minőségűek is lehetnek, mint az EUR szabványdarabok, ez csak attól függ, hogy a megrendelőnek milyen elvárásai vannak.

Az egyutas név megtévesztő lehet, ugyanis azt sugallja, hogy csak egyszer használható termékekről van szó, de ez nagy tévedés! Amennyiben jó minőségű, egészséges alapanyagból gyártják azokat, kimagasló színvonalú csomagolóipari termék válhat belőlük.

Az egyedi raklapok mind anyaghasználatukban, mind méretükben különlegesek, a megrendelő szempontjainak felelnek meg.

Az egyutas típusok igény esetén kiváló teherbírással és kifogástalan minőséggel bírnak. Ennek köszönhetően praktikus, hosszútávon is jól használható mind a raktározás, mind a szállítmányozás területén.

Mitől jobb az egyutas, mint az EUR raklap?

Az egyedi raklapokat igazán különlegessé a változatosság és a kivételesség teszi. Mérete, tömege és terhelhetősége szerint szinte határtalan variációban kérhető. A raklap a megrendelőhöz és a szállított  áruhoz alkalmazkodik és nem fordítva.

Az egyutasok az EUR raklapoknál árban kedvezőbbek, így a kiadásokból is lefaraghat, ha ezeket választja.

A Waller Furnér Kft.-nél mi a vásárlóink igényeit teljes mértékben kielégítjük. Egyedi raklapjaink az Ön elvárásai szerint készülnek! Saját, jól felszerelt üzemünkben készítjük el a pontosan megtervezett, és a konkrét szállításra optimalizált termékeket.

További kérdések esetén, illetve árajánlat kéréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!