Mi sem lehetne fontosabb szállítmányozáskor és az áru tárolásakor, mint a csomag biztonsága és, hogy a fuvarozást a legkedvezőbb áron bonyolíthassuk le. Ezt a legkönnyebben specifikus csomagolóanyagokkal tudjuk megoldani.

Specifikus? Akkor biztosan drága!” – merülhet fel bennünk a gondolat. Pedig épphogy az ellenkezőjéről van szó! Az egyedi, különféle árucikkekre szabott csomagolóipari termékekkel rengeteget lehet spórolni. Az extra könnyű, a szállítmány méretéhez tökéletesen passzoló csomagolással megszüntethető a súlyfelesleg és elpazarolt hely sem lesz a rakodótérben.

Milyen személyre szabott csomagolóipari termékeket kínálunk?

Egyedi raklap

csomagolás

Biztonságosan emelhető, mozdítható lesz a szállítmányunk, ha a csomag alapja raklap.

Kaloda

csomagolás

Kalodába nemcsak a „szívünket lehet zárni” – ahogyan azt a szerelmes idézet is tartja –, hanem a tüzelésre szánt fától az állatokig rengeteg dolgot.

Faláda

A otthoni dekor világában is manapság nagy népszerűségnek örvendő faládákat a légi vagy tengeri szállításra is használják. E láda majdhogynem minden méretben és típusban kivitelezhető. A veszélyes áruk kivételével nyugodtan bizalmat szavazhatunk ezeknek, bármilyen más rakományunk számára.

Faékek

A keményfából készült faékek által a szállítandó csomagunk kap egy stabil támasztást, így nem borulnak el a termékek és nem mozognak.

Alátétfák

Mind építkezéskor, mind szállítmányok csomagolása során találkozhatunk különböző méretben alátétfával. A termék pontos felhasználásának ismeretében örömmel nyújt segítséget cégünk, hogy mind méretben, mind a faanyag tekintetében a legjobbat adhassuk partnereinknek, vásárlóinknak.

Nem tudja, melyik csomagolás lenne a legideálisabb? Segítünk!

Megtaláljuk az Ön termékéhez illő, testreszabott eszközöket!

A csomagolás kiválasztásánál számos részletet kell figyelembe vennünk, mind a termékspecifikációkat, mind a szállítás feltételeit illetően. Éppen ezért fontos, hogy ennek meghatározását egy precíz, jól átgondolt tervezés előzze meg. Sok esetben lehetnek a terméknek vagy a szállítás módjának olyan tényezői, amiket nem hagyhatunk figyelmen kívül a tervezés során, ezeket pedig van, hogy csak sok éves tapasztalattal vagyunk képesek felismerni. Szakképzett, tapasztalt kollégáink a helyszínen felmérik a lehetőségeket, majd tervet készítünk az ideális csomagolástechnikai megoldásról, mindezt teljesen díjmentesen, és kötelezettségmentesen, hogy Ön biztonságban tudhassa a termékét.

További információért vagy árajánlatért, vegye fel velünk a kapcsolatot!>>>