+36306874727 info@wallerfurner.hu

Keresi azt a vállalkozást, amely gyorsan és megbízhatóan teljesíti megrendeléseit, miközben garantáltan minőségi faanyagot szállít? Akkor jó helyen jár! 

Tudjuk, hogy egy-egy projekt megvalósítása során időnként hirtelen felmerülő igényekkel találkozhat, ezért olyan szolgáltatást kínálunk, amire bármikor számíthat. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy bármilyen projektről, amihez sürgősen faanyagra lehet szüksége, a Waller Furnér rendelkezésére áll! 

Nálunk a rugalmas, gyors szállítás garantált!

A Waller Furnér csapata nem bíz semmit a véletlenre! A megrendelések kiszállítását saját autóval végezzük, hogy a kitűzött időpontban biztosan minden megérkezzen. Van kapacitásunk az azonnali szállításra, így ahogy elkészül a rendelt termék, már visszük is a megrendelőnek. Nincs csúszás, nincs várakozás, ugyanis számunkra a pontosság a legfontosabb! 

faanyagra

Termékeink között mindent megtalál, amire csak szüksége lehet a faipari megoldásokhoz!

Speciális egyutas és EUR raklapokkal, egyéb csomagolóipari termékekkel, OSB lapokkal, rétegelt- és farostlemezekkel, épületfával és még sok más faipari termékkel szolgáljuk ki partnereinket. Széles választékunkban mindent megtalál, ráadásul mindezt egy helyen, hogy kényelmesebb legyen a beszerzés. 

Termékeinket minőségi alapanyagokból, sokéves tapasztalattal készítjük. A fafeldolgozást saját – jól felszerelt gépparkkal, hőkezelő kamrával rendelkező –  üzemünkben végezzük, megrendelés alapján. 8 m hosszig és 25 x 25 cm keresztmetszetig gyártunk nagyméretű gerendákat, méghozzá a megbízó igényeinek megfelelően. Tehát az egyedi méretű, speciálisan utókezelt faanyag beszerzése során is számíthat a Waller Furnér fatelepére. 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kollégáink szívesen segítenek bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk Önnek elkerülni az esetleges buktatókat, többletköltségeket, illetve támogatjuk az igényeihez tökéletesen illeszkedő faanyag megtalálásában! 

Keressen bennünket bizalommal, kollégáink szívesen segítenek bármilyen szakmai kérdéssel vagy egyedi igénnyel kapcsolatban. Elérhetőségeinket ITT találja.