+36306874727 info@wallerfurner.hu

Az egyre hidegebb nappalok a tél közeledtét jelzik. Ilyenkor az egyik, ha nem a legjobb program, bekuckózni a kellemes, de legfőképpen meleg otthonunkba. A sok lakásban töltött idő és a hamarabb leszálló sötétség, majdnem, hogy kiabál a meghittebb hangulatért

De hogyan tudja felturbózni az otthonát?

Elő a szerszámokkal! Miután időt, energiát és esztétikát tett bele, máris kellemesebb lesz az otthon eltöltött idő. Ráadásul a párja is biztosan imádni fogja érte. 

Az alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ötletet és inspirációt.

barkácsötletek

Készítsen díszeket!

Miért vásárolna meg mindent csilliárdokért a boltokban, ha otthon is össze tudja rakni? Van néhány egyszerűbb barkácsötletünk, amihez nem kell túl sok alapanyag és eszköz, mégis rendkívül mutatós elemei lehetnek az otthonának.

Mécsestartó doboz

A gyertya fénye meleg és békés hangulatot áraszt, így néhány apró lépésből egy igazán különleges, saját kezűleg készített dísz világíthatja meg otthonát.

Tipp: barkácsoljon össze fából egy kocka dobozt, vágjon egy lyukat a tetejére és helyezzen be egy olyan kis tálat, amelynek van pereme és megakad a felszínen. Abba már mehet is a mécses. 

Mécsestartó farönkből

Ha sok a kivágott fa otthon, akkor nincs is egyszerűbb megoldás, mint megragadni egy kisebb rönköt, kivájni egy lyukat a közepébe és behelyezni a mécsesünket, gyertyánkat. Rendkívül mutatós tud lenni, ha van hova tenni a lakásban.

Karácsonyfadíszek

Hamarosan eljön a karácsonyfa díszítés ideje és nincs is annál szebb, mint az otthon elkészített dekorációt feltenni a fára. A díszek elkészítése során bátran kiélheti kreativitását, tulajdonképpen bármit készíthet, amit mutatósnak gondol. 

Kisasztalok a lakásba, erkélyre

Kicsi asztalokat, puffokat egyáltalán nem bonyolult elkészíteni és nem foglalnak sok helyet. Ráadásul kiváló pakolófelületet nyújtanak a díszeknek és még otthonosabbá is tehetik lakását, ha megfelelően vannak elhelyezve.

barkácsötletek

Madáretető

Ez ugyan nem kapcsolódik sem az őszhöz sem a karácsonyhoz, ugyanakkor mégis egy nagyszerű ötlet a hűvösebb időkre. Számos madárfaj nem költözik el télire, hanem itthon várja velünk a tavaszt. Biztosan hálásak lesznek a környező madarak, ha egy kis plusz élelemhez juthatnak.

Akármelyik ötletet valósítaná meg, ne halogassa! Rengeteg örömet tud szerezni vele saját magának és családjának is!

Ha a barkácsötletek megfogták és megjött az ihlet, hogy mi mindent szeretne még elkészíteni, akkor kattintson az alábbi linkre és válogasson a különböző faanyagok közül!

>> Tovább a faanyagokhoz!