Egy kerti barkácsprojekt nemcsak tökéletes kikapcsolódást nyújt a nyári hétvégéken, de azt az elégedettséget is megadja, amikor kiül a kertbe, és a saját munkájában gyönyörködhet. Íme néhány ötlet, amikkel a jó elfoglaltság mellett még a kertet is feldobhatja!

 

Kerti kisház

Kösse össze a kellemest a hasznossal! Egy kerti ház árnyékot nyújt, amiben megpihenhet, de egyben praktikus kerti tárolónak is tökéletes, ahol védett helyen tudhatja, és rendezetten elhelyezheti a szerszámokat, tüzifát és minden egyéb kerti eszközt.

Zöldellő térelválasztó

Ha egy szélvédett, nyugodt sarkot szeretne a kertben, egy térelválasztó tökéletes választás lehet. A fából készített térelválasztók jól illeszkednek a kert atmoszférájához, ráadásul egy kis csavarral még mutatóssá is teheti! Tervezzen rá virágtartókat, hogy a kert legszebb dísze lehessen!

 

Kerti pad

Tervezze meg az ízlésének megfelelő kerti padot, amire kényelmesen kiülhet a kellemes nyári estéken! Ha nem akar elköteleződni egy nagyobb barkácsprojekttel, mint egy kerti ház, akkor a pad a tökéletes választás, egyszerűbb kivitelezéssel, mégis látványos eredménnyel.

Fatelepünkön egyedi gyártású épületfa termékeket kínálunk! Akár gerendára, pallóra, deszkára, vagy tetőlécre van szüksége, keressen minket bizalommal!

 

Mi a legjobb abban, ha tőlünk rendel?

Nálunk teljesen egyedi mérezetést is kérhet, valamint akár minden oldalon gyalulva is megrendelheti a faanyagot. Csak küldje el nekünk tervét, és mi előkészítjük a szükséges alkotóelemet! Így Ön egy teljesen kész terméket kap, amivel már semmi teendője nincs, csak összerakni! Ráadásul el sem fogja hinni mennyit spórolhat a barkácsprojekteken, ha tőlünk rendel!

 

Ne maradjon le, kattintson a további részletekért!