+36306874727 info@wallerfurner.hu

Megtörtént már Önnel, hogy szállítás közben megsérült az értékes áruja, és a csomagolás sem védte meg? Minket számos ügyfél keres fel egy-egy ilyen eset után. Sajnos sokan csak a saját kárukon tapasztalják meg, hogy mennyit számít a jó csomagolás, csak egy incidens után fordítanak kellő figyelmet erre. Cikkünkben eláruljuk, hogyan lehet ezeket a problémákat megelőzni.

 

Nem véletlen, hogy a Waller Furnér Kft. az egyedi csomagolástechnológiai eszközök gyártására specializálódott, hiszen minden termék és szállítási körülmény más és más, speciális, a helyzethez alkalmazkodó csomagolást igényel, nem lehet minden csomagolástechnikát ugyanarra a termékre ráhúzni.

 

Ahhoz, hogy egy csomagolás valóban képes legyen megvédeni a terméket, a minőségen túl nagyon fontos tényező a tervezés is. Ha a tervet olyasvalaki készíti, akinek nincs meg a kellő tapasztalata és szakértelme, akkor már az elején el van rontva a folyamat, és nem lehet a gyártás során kijavítani. De ha jó is a terv, akár önmagában is problémát okozhat az, ha egy folyamat megtervezése több emberen megy keresztül. Egy esetleges hiba esetén ugyanis a csomagolás megtervezésében és gyártásában résztvevő felek csak egymásra mutogatnak, de a kárt Önnek kell megszenvednie. Minél inkább egy kézben van egy projekt az elejétől a végéig, annál inkább lesz hatékony a végeredmény.

 

Éppen ezért alakítottuk ki úgy a szolgáltatásainkat, hogy megbízóink igényeit a csomagolástechnikai felméréstől egészen a gyártásig végig tudjuk kísérni, egy teljes körű projektmanagement szolgáltatást nyújtva.

 

Amikor egy cég megkeres minket, mi átvizsgáljuk a csomagolási szokásait, megismerjük a termékeit, és ezek alapján egy komplett megoldást javaslunk, amivel a lehető leghatékonyabban dolgozhatnak. De nem csupán a biztonság szempontjából mérjük fel a teljes folyamatot! Mi a költségoptimalizálásra is odafigyelünk a tervezés során, hogy Ön a lehető legjobban járjon!

 

Így történt ez egyik ügyfelünknél is, aki csomagolástechnikai felmérésünket kérte:

Alufelnik csomagolására volt szükség. A raklapok téglalap alakjára úgy a legcélszerűbb elhelyezni a kör alakú termékeket, hogy kicsit el vannak tolva, hiszen így kisebb rakodófelületet vesznek igénybe. Azonban a raklap egyik oldalát is így kicsit el kell tolni, hogy ráférjen a palettára. A felmérésünket követő tervezés során így született egy új termék, egy speciális raklap, amely nem téglalap alakú, hanem paralelogramma. Így a konténerbe 20%-kal több terméket tudtak bepakolni. Ez az eredmény egy tengerentúli szállítás esetében rengeteg többletköltségtől óvta meg a megbízónkat.

 

Ha ránk bízza a csomagolástechnikai feladatok teljes körű megoldását, akkor többet nem kell aggódnia az áru biztonsága, és az esetleges károkból származó problémák miatt, mindemellett segítünk megtalálni a legideálisabb és leginkább költségkímélő megoldást.

 

Tudjon meg többet díjmentes csomagolástechnikai felmérésünkről!