+36306874727 info@wallerfurner.hu

Az építkezés vagy bármilyen barkács projekt megkezdésekor az egyik legfontosabb lépés a megfelelő épületfa kiválasztása. Ebben nyújt segítséget, immár hosszú évek óta a Waller Furnér Kft.! A cég, amely nemcsak az ipar szereplőit szolgálja ki, hanem azokat a magánszemélyeket is, akik kisebb építkezésbe, fabrikálásba fognak bele. 

A Waller Furnér Kft. széles választékban kínál épületfa termékeket, ideértve a deszkákat, zsaludeszkákat, pallókat, gerendákat és léceket. Ezek a termékek kiváló minőségű, elsősorban fenyő rönkből készülnek – luc-, erdei- és vörösfenyőből. Kínálatunkban standard keresztmetszetű, illetve egyedi gyártású épületfa termékek egyaránt megtalálhatók. A léc kivételével mennyiségtől függetlenül beszerezhetők az egyedi méretű, gyalult, előkészített faanyagok. 

Nagyker árakat biztosítunk magánszemélyeknek is!

Nem számít, hogy kisebb vagy nagyobb mennyiségű rendelések érkeznek, a Waller Furnér mindig garantálja a legjobb, valóban versenyképes árakat. Aktuális akciós árainkról ITT tájékozódhat!

épületfa

Milyen épületfát kínálunk?

A Waller Furnér Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyedi igényeket is ki tudja szolgálni. A legtöbb helyen elérhető 6 méter hosszúsági korlát helyett, mi – alapanyag függvényében – akár 8 méterig, többféle keresztmetszetben is ki tudjuk szolgálni megrendelőinket.

Kimondottan az egyedi gyártásokra specializálódtunk, így minden alapanyag és technológia rendelkezésünkre áll, hogy Önnek a legjobb határidőkkel készítsük el elvárásaihoz igazított épületfa termékét. Legyen szó gyalult, méretre szabott vagy védőszerrel kezelt faanyagról, ránk számíthat!

A tüzéptelepekkel és import termékekkel ellentétben, nálunk nem szükséges nagyobb mennyiségeket megrendelnie feleslegesen, sem a hosszú vállalási határidők miatt aggódnia.

A megfelelő rönk alapanyag készlettel rendelkezünk ahhoz, hogy gyorsan és problémamentesen képesek legyünk teljesíteni a megrendeléseket.

épületfa

Rendeljen most!

A Waller Furnér tapasztalt csapata várja megkeresését. Küldje el nekünk megálmodott tervét, legyen szó egy egyszerű polcról, egyedi kerti bútorról vagy akár egy kisházról, mi pedig küldjük az ajánlatot! Tőlünk méretre vágott, teljesen előkészített faanyagot kap, ami már csak az összeszerelésre vár!

A Waller Furnér Kft. nem csupán egy fatelep, hanem egy olyan vállalat, amely elkötelezett a kiváló minőségű épületfa termékek elkészítése és forgalmazása mellett. 

Ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk még ma! >>>