+36306874727 | Nyitvatartás: H-P: 6-14 óráig | Reggeli szünet: 9-9:20-ig | Ebédszünet: 12-12:10-ig info@wallerfurner.hu

Itt a jó idő, itt a barkácsszezon! Ahogy beköszöntenek a melegebb hónapok, sokkal szívesebben időzünk kint a szabadban. Ilyenkor minden igazi barkácsmester szívesen űzi kedvenc időtöltését! Ha tavaly már minden ötlet megvalósításra került, akkor sem kell aggódni, hiszen hoztunk néhány szuper barkácstippet, amelyeknek nemcsak az elkészítése izgalmas, de használatuk is praktikus. 

Fűszernövénytartó fal

barkácsszezon

Kinek ne lenne otthon fűszere? Ez a fűszernövénytartó fal nemcsak praktikus, de roppant jól is mutat, legyen akár kint a ház falán, a konyha ablaka alatt, vagy éppen bent a konyhában, valamelyik üres falon. Elkészítése egyszerű, némi odafigyelést igaz igényel, de nem lehetetlen feladat. Akár a kocsibeállón vagy a garázs előtt is nekiállhatunk az elkészítésének.

Virágtartó deszka

barkácsszezon

Ha szűkös a hely az erkélyen, akkor célszerű kihasználni minden helyet, a függőleges síkokat is beleértve. Különösen szemrevaló megoldás ez a virágtartó deszka, amelyen akár négy virágcserép is elférhet, fején pedig egy mindig virágzó napraforgó-korong díszeleghet. Egyszerűen a korlátra rögzítve, minden nap gondoskodik a napsütésről, még akkor is, ha éppen borongós az idő.

Kerti út

A kerti útnak nemcsak praktikusnak kell lennie, hanem szépen bele is kell olvadnia a kert képébe. De éppen a kialakítás kérdése az, amely teret enged az egyedi ötletek megvalósításának. Építsen egyéni igényeire szabott kerti utat, akár fából. 

Kerti hinta 

Gyerekes családoknál örök darab, hiszen nincs olyan csemete, aki ne szeretne hintázni. Ha az ember körülnéz a hinták kínálata között, hamar rájön, hogy egy egyszerű fából készült hinta, ami egy, kettő, netalán három állásos, az igen borsos áron kapható. Készítsen egyet inkább saját kezűleg!

Az oldalunkon kedvére válogathat a legjobb fa alapanyagok között, melyekkel igazi öröm a munka!