+36306874727 info@wallerfurner.hu

A Waller Furnér Kft. már évek óta azon dolgozik, hogy vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron kínálja a minőségi épületfa termékeket. Cégünk ugyanis elkötelezett amellett, hogy ne csak magas színvonalú termékeket szállítson, hanem ezt elérhető áron is tegye, hogy ügyfeleink elégedettségét garantáltan kivívjuk.

Az épületfa most akciós áron érhető el a Wallernál! 

Kiváló hírrel szolgálunk mindazok számára, akik építkezésbe vagy felújításba kezdenek, ugyanis faanyagaink most kedvezményes áron érhetők el. Nézzük, hogy konkrétan milyen termékekre vonatkozik az árleszállítás!

Deszka

Az építkezési munkák során a deszka az egyik legfontosabb alapanyag, így szükségessége nem kérdéses. A Waller kiváló minőségű deszkáit mennyiségtől függetlenül vásárolhatja meg, akár gyalult, előkészített formában is. 

Zsaludeszka

A zsaludeszka szintén az építkezések elengedhetetlen része, hiszen nincs betonozás enélkül. Akciós zsaludeszkáink kiváló színvonalúak, így megkönnyítik a pontos formázást és a sima betonfelületek létrehozását.

Gerenda

A gerenda az épületek statikájában játszik fontos szerepet, így közel sem mindegy, hogy milyen faanyagra esik a választás. A Waller Furnér Kft. gerendái impregnált, azaz védőszerrel kezelt formában is megvásárolhatók, amelyek a gombáktól, rovaroktól garantáltan védettek, így egészséges, hibátlan formájukat jóval tovább megőrzik, mint kezeletlen társaik. 

épületfa

Palló

A palló strapabíró anyagból készül, így ideális választás lehet teraszok, járdák, vagy akár lépcsők burkolásához. Fatelepünk palló kínálata az ipari felhasználók, illetve az építeni, barkácsolni vágyó magánszemélyek előtt is nyitva áll. 

Léc

A lécek számos építészeti és barkácsprojekt elengedhetetlen elemei. A Waller Furnér Kft. által forgalmazott lécek kiváló minőségű nyersanyagból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és a megbízható felhasználhatóságot.

Épületfa termékeink elsősorban fenyő rönkből – luc-, erdei-, vörösfenyő – készített, standard keresztmetszetű és egyedi gyártású faanyagok. 

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, akár gerendára, pallóra, deszkára, vagy tetőlécre van szüksége, keressen minket bizalommal! Az aktuális akciókról tájékozódjon weboldalunkról! >>>