+36306874727 info@wallerfurner.hu

Mi tisztában vagyunk a csomagolás minőségének súlyával, és munkánkat eszerint, maximális szakértelemmel, és precizitással végezzük. Cikkünkben eláruljuk, hogy miért olyan fontos a csomagolástechnikai eszközök minősége.

 

A csomagolás fő feladata, hogy védje a terméket, megóvja a szállítás során a külső hatásoktól. Ezt a funkcióját a csomagolás akkor képes hatékonyan ellátni, ha jó minőségű, a termék specifikációi szerinti, az annak leginkább megfelelő csomagolás került kiválasztásra, a kellő szakértelemmel. Hiszen gondoljon csak bele, hogy maga a termék több nagyságrenddel magasabb értéket képvisel, mint a csomagolóanyag. Ha spórol a raklap minőségén, és útközben ematt megsérül a terméke, biztosan nagyobb lesz a kára, mint amennyivel többe került volna a minőségi csomagolás. Ráadásul a károsodott áru miatt a vevőnek is várnia kell a pótlásra, több szervezést igényel a probléma elhárítása, és egyben csökkenhet a cég iránti bizalom is. Ezért nem érdemes spórolni ezen a tételen, hogy az értékes áruját valóban biztonságban tudhassa. A csomagolás egyben presztízskérdés is, hiszen melyik az a nagy bevételű, sikeres, magára valamit is adó cég, amelyik silány csomagoláson akarja megspórolni a költségeket. Érdemes tehát mindig a jobb minőségű raklapot választani.

 

Hogyan lehet akkor spórolni a csomagoláson?

 

Sok múlik a kellő tapasztalattal és precizitással megtervezett csomagoláson. Ha a csomagolástechnika jól meg van tervezve, akkor a hatékonysággal sokat lehet spórolni. Pl. nem mindegy, milyen alapanyagot választunk a tengerentúli szállításokra szánt raklapok esetében, hiszen itt sokat számít a súly, ezért könnyebb anyagból fogjuk készíteni a raklapokat ezekben az esetekben. Maga az áru elhelyezhetősége a raklapon, mérete és formája is sokat számít, egyedi raklapokkal ki tudjuk hozni a maximumot a rendelkezésre álló helykapacitásból.

 

 

Az anyaghasználat számos tényezőtől függ, hogy milyen terméket kell becsomagolni, milyen tulajdonságokkal rendelkezik a termék, hogyan történik a szállítás, stb. Ezért számít olyan sokat, hogy milyen partnerrel dolgozik egy cég a csomagolástechnikai termékek tekintetében. Szakembereink több éves tapasztalattal segítenek megtalálni Önnek is a legideálisabb csomagolástechnikai megoldásokat.

 

Ismerje meg díjmentes csomagolástechnikai felmérésünket!